Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
21 січня 2021 року відбудеться засідання "земельної комісії"
Секретаріат ради, опубліковано 20 січня 2021 року о 16:19

Завтра, 21 січня, об 11:00 год., відбудеться засідання постійної комісії з питань комунальної власності та земельних відносин.

Депутатам пропонується розглянути наступний перелік питань:

  1. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Мукачівської міської ради.
  2. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебувало в оперативному управлінні.
  3. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Доробратова, Горбка та Негрова, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) відділу освіти Іршавської районної державної адміністрації та зі спільної власності територіальних громад сіл, міста районну – Іршавської районної ради.
  4. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Форнош Закарпатської області». 
  5. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Барбово Закарпатської області». 
  6. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Горбок Закарпатської області». 
  7. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Доробратово Закарпатської області». 
  8. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Залужжя Закарпатської області».
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Макарьово Закарпатської області». 
  10. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Негрово Закарпатської області». 
  11. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Пістрялово Закарпатської області». 
  12. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану суміщеного з детальним планом території села Ромочевиця Закарпатської області». 
  13. Про затвердження звітів про експертно грошові оцінки земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу у власність. 
  14. Про визначення земельних ділянок для продажу на земельних торгах та виготовлення документації із землеустрою. 
  15. Про врегулювання майнових відносин у будинку по вул. Духновича Олександра, 89 у м. Мукачево. 
  16. Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди, що належать до комунальної власності Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади. 
  17. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації в 2021 – 2022 роках шляхом аукціону. 
  18. Про проведення повторних земельних торгів у формі аукціону. 
  19. Про надання права постійного користування земельними ділянками на території Мукачівської міської територіальної громади. 
  20. Про укладання договорів оренди земель комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади. 
  21. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
  22. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою, затвердження землевпорядних документацій та передачу земельних ділянок у власність. 
  23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Мукачево. 
  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Завидово Мукачівської міської територіальної громади. 
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Дерцен Мукачівської міської територіальної громади. 
  26. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Завидово Мукачівської міської територіальної громади. 
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Негрово Мукачівської міської територіальної громади. 
  28. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Форнош Мукачівської міської територіальної громади.
  29. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів. 
  30. Про списання комунального майна Мукачівської міської територіальної громади та зняття його з державної реєстрації. 
  31. Про розроблення детального плану території кварталу на розі вул. Миру, Стуса Василя та Роглєва Миколи в місті Мукачево.

Ознайомитися з проєктами рішень можна на офіційному сайті Мукачівської міської ради  



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux