Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Депутати затвердили Положення про порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою на території Мукачівської міської територіальної громади
Міська рада, опубліковано 04 березня 2021 року о 15:05

У разі необхідності порушення об’єктів благоустрою особа-заявник звертається до Центру надання адміністративних послуг Мукачівської міської ради із заявою про видачу дозволу. Питання щодо надання дозволів розглядається на засіданні технічної ради. Видачу дозволів здійснює Управління міського господарства Мукачівської міської ради.

До робіт, які спричиняють порушення об’єкта благоустрою відносяться: роботи з обслуговування слабкострумових мереж; обслуговування інженерних мереж не пов’язане з проведенням земляних робіт, встановлення  огорожі, риштування, каркасно-плівкових та інших легких огорож, місць проведення будівельних, земляних, монтажних, ремонтних та інших робіт, складування будівельних матеріалів, будівельних відходів на об`єктах благоустрою, дозволу на перекриття проїжджої частини, пішохідної зони та тротуарів, у зв’язку з виконанням ремонтних та інших робіт. 

Метою збереження історичних пам’яток архітектури та автентичної архітектури міста, у разі проведення фасадних робіт на об’єктах комерційного призначення на території громади, на будівлях, які входять до історичного ареалу міста Мукачево та будівлях, які розташовані вздовж магістральних вулиць міста Мукачево дозвіл на порушення об’єкта благоустрою, а саме розміщення риштування видається за умови наявності паспорта опорядження фасаду будівлі, розглянутого на засіданні архітектурно-містобудівної ради та погодженого відділом архітектури та містобудування управління міського господарства Мукачівської міської ради. 

Виконання будь-якого виду робіт повинно проводитися з дотриманням техніки безпеки. При ремонтних, монтажних роботах заявник повинен забезпечити огородження місця робіт для запобігання травмування та забезпечення безпечного проходу/проїзду учасників дорожнього руху. 

В дозволах також містяться певні вимоги, дотримання яких є обов’язковим для забезпечення для збереження життя та здоров’я громадян. При невиконанні вимог, встановлених у дозволі, такий дозвіл вважається недійсним, що тягне за собою адміністративну відповідальність відповідно до вимог Правил благоустрою та чинного законодавства України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux