Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Дитячо-юнацька спортивна школа у Мукачеві – найбільший на Закарпатті спортивний комплекс
Міська рада, опубліковано 24 червня 2021 року о 09:15

23 червня 2021 року в Мукачеві відбулося відкриття сучасного та найбільшого в області спорткомплексу ДЮСШ площею понад 4 гектари. 

На території спортивної школи облаштували сучасний стадіон, басейни з термальною та прісною водою, мультиспортивні майданчики для гри у баскетбол та волейбол, тенісні корти, майданчик для метання молоту, диску та спису, майданчики для стрибків у пісок, велике футбольне поле зі штучною травою, також міні-футбольне поле та будівля спортивної школи площею понад 2,5 тисячі квадратних метрів.

Тут облаштували зали для занять пауерліфтингом, боксом, карате, легкою атлетикою, велику спортивну залу для турнірів з баскетболу та греко-римської боротьби. За гроші з міського бюджету закуплено професійне спортивне обладнання для проведень чемпіонатів та змагань світового рівня, зокрема електронна дошка для стрибків у довжину для проведення Олімпійських ігор. 

Будівля оснащена сучасною системою рекуперації та електронною системою обліку відвідувачів, облаштували також спеціальну вхідну групу для людей з інвалідністю. На першому поверсі розміщені рецепція, гардеробні, душові, санвузли та вихід до басейнів.

У спортивному закладі обладнали 25 метровий басейн з прісною водою та термальний басейн з родоновою водою, яку добувають з родовища глибиною 1300 метрів. 

Стадіон повністю реконструювали, тут влаштували 6 бігових доріжок по колу, 8 стометрівок, майданчик для метання молоту, диску та спису, майданчики для стрибків у пісок, велике футбольне поле зі штучною травою, мультиспортивні майданчики для гри у баскетбол та волейбол, тенісні корти, для глядачів – трибуни на понад 3 тисячі сидінь.

На території спорткомплексу встановили понад 60 сучасних LED-ліхтарів та світлодіодних прожекторів, провели благоустрій території та облаштували еко-парковку. Також, сьогодні на території ДЮСШ відкрили пам’ятник відомому футболісту, заслуженому майстру спорту Василю Турянчику. 

Вхід на територію здійснюватиметься через електронну систему пропуску, для учнів Дитячо-юнацької спортивної школи – безкоштовним. Також, за направленням сімейного лікаря безкоштовно у термальному басейні зможуть оздоровлюватися місцеві жителі пенсійного віку та пільгових категорій. Окрім того, безкоштовними для всіх мукачівців будуть бігові доріжки. 

На території спортивного комплексу заборонено вигул собак, паління, катання на велосипедах та самокатах.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux