Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
До Мукачівської міської територіальної громади релоковано 57 підприємств
Міська рада, опубліковано 30 серпня 2022 року о 08:22

Фахівці Відділу економіки відвідали релоковані суб’єкти господарювання, які перемістили виробництво на територію нашої громади. Зокрема, відвідали ТОВ «Прайм Снек». Підприємство перемістилося з Харкова після початку активних бойових дій та займається переробкою молочної продукції та виробництвом сирних снеків. Хрусткі сирні кульки різних видів та смаків виготовляють з натурального сиру кращих виробників Голландії, Польщі та України. У виробництві застосовують сучасні технології.  

Інший суб’єкт господарювання займається виробництвом наборів для рукоділля. З 2008 компанія «Абріс Арт» виготовляє набори для вишивки бісером. Компанія переміщена з  Харкова на територію нашої громади, її продукція широко відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Для своїх наборів компанія використовує натуральне художнє полотно.

Також розпочали свою роботу на території громади ще два релоковані підприємства легкої промисловості з міста Харків, зокрема ТОВ «LEGIO» та ТОВ «ФАВОРИТ 2014». Підприємства мають багаторічний досвід у пошитті спецспорядження та одягу спецпризначення. Асортимент продукції цих підприємств включає спецодяг для пожежників, рятувальників, шахтарів, працівників нафтопереробної промисловості, термо та вологостійкий одяг високих рівнів захисту, спорядження для військових, тощо. На підприємствах використовуються унікальні в Україні технології та обладнання для виготовлення стійкого до різних впливів спецодягу, працюють фахівці, які самостійно розробляють для підприємства моделі та підбирають потрібний конструктив, комплектуючі для кожного окремого проєкту. Наразі на підприємствах працює близько 20 працівників, штат яких планується збільшити орієнтовно до 70-80.

Загалом, на територію громади релоковано 57 суб’єктів господарювання різних сфер діяльності з Київської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської, Полтавської, Харківської, Одеської, Житомирської областей України.

6 - суб’єктів працює в галузі швейного виробництва, 21 - суб’єкт у сфері роздрібної та гуртової торгівлі, 8 суб’єктів - у сфері інформаційних технологій, 22 суб’єкти в інших галузях промислового виробництва та наданні послуг.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux