Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Інформація про роботу управління муніципальної за останні тижні
Управління муніципальної інспекції, опубліковано 17 березня 2022 року о 15:15

Близько чотирьох сотень недобросовісних водіїв притягнуто до відповідальності інспекторами з паркування за час воєнного стану. В перший тиждень введення воєнного стану інспектори управління муніципальної інспекції здійснювали переважно превентивну роботу серед населення та як показала практика люди від лояльного ставлення до себе почали нехтувати всіма правилами. Тож незважаючи на важкий час та нестабільну ситуацію, інспектори виконують свою роботу чітко та в межах повноважень. Так з початку тижня вже більше сотні водіїв-порушників, які здебільшого прибули в наше місто з інших регіонів, притягнені до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 КУпАП. 

Також важливим аспектом є те, що почастішали випадки залишення транспортних засобів на територіях які створюють суттєву перешкоду для заїзду – виїзду транспорту з прилеглих територій. В таких випадках інспекторами з паркування виноситься повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 122 КУпАП та накладають адміністративне стягнення у розмірі 680 грн.

Зауважуємо, що паркування автомобілів поруч з майданчиками для збору твердих побутових відходів є грубим порушенням, так як обмежує доступ спецтранспорту для безперешкодного виконання своєї роботи та прибирання території. До водіїв які вчиняють правопорушення такого роду також приймаються міри згідно з чинним законодавством. 

Гаряча лінія нашого управління працює в цілодобовому режимі де диспетчерами управління прийнято до тисячі дзвінків з початку воєнного стану з різних питань, які обробляються та вирішуються в найкоротший термін.  

Також групою швидкого реагування щоденно здійснюються виїзди на виклики громадян, які телефонують до управління та повідомляють про ймовірні факти порушення правил благоустрою. Так за останній час зафіксовано понад десять випадків спалювання різного роду відходів на території громади. 

Тож закликаємо всіх мешканців та гостей міста уважно та добросовісно відноситись до дотримання встановлених правил у нашій громаді, а також слідкувати за дорожніми знаками та  Правилами дорожнього руху, не створюючи незручності для інших людей які проживають та відвідують наше місто.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux