Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Інтернет-голосування за почесну місію запалювання вогнів головної ялинки Мукачева серед обдарованих та талановитих дітей Мукачівської міської територіальної громади
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 13 грудня 2021 року о 11:28

За почесне право запалювання вогнів новорічної красуні - головної ялинки Мукачева, яка традиційно засяє напередодні Дня Святого Миколая, у відкритому інтернет-голосуванні з 10 по 17 грудня змагаються:

  • Юлія Бендиш - учениця 6-б класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №20 ім. О.Духновича. З 6 років Юлія вихованка студії естрадної пісні «Акорд» Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості. Юна співачка неодноразово  здобувала перемогу на Всеукраїнських конкурсах. Зокрема, у 2020 році зайняла І місце на VII Міжнародному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Весняний бал», ІІ місце на Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості «Перші проліски», ІІІ місце на V Міжнародному фестивалі-конкурсі «Самоцвіти», 2021 рік - І місце на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі «Україна Єдина», ІІ місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини світових талантів», ІІ місце на Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі «Битва жанрів», ІІІ місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Різдвяна зірка».
  • Наталія Копча – учениця Мукачівського ліцею №6, надзвичайно талановита, розумна, обдарована дівчина. Вихованка студії естрадної пісні Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості. Займається естрадним вокалом з 2014 року. Приймає активну участь у багатьох культурно-мистецьких заходах та концертних програмах. Стипендіатка премії Мукачівської ради у галузі освіти. Досягнення за 2021 рік: І місце Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір’я - 2021» у номінації «Поезія», ІІ місце у номінації «Проза», ІІ місце на ІІ етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
  • Вікторія Кривляк – учениця 8 класу Мукачівської дитячої школи мистецтв ім. С.Мартона. Відмінно навчається на фортепіанному та вокально-хоровому відділах дитячої школи мистецтв, третій рік поспіль стипендіатка Мукачівської міської ради у галузі культури. Багаторазова лауреатка міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів, зокрема, лише у 2021 році здобула І премії на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська Коляда» (м. Львів), Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряний час» (м. Львів), Всеукраїнському  багатожанровому  фестивалі-конкурсі мистецтв  «Смайл Фест Україна Єдина» (м. Київ), Міжнародному фестивалі-конкурсі  пісні «Європа молода» (м. Київ), VII  Міжнародному фестивалі-конкурсі «Яскрава країна Закарпаття» (м. Ужгород), ІІ і ІІІ премії Міжнародного фестивалю-конкурсу  «Європейська премія КІТЕН » (Болгарія), ІІІ премії міжнародного рейтингового фестивалю-конкурсу молодих виконавців сучасної пісні «ВЕРНІСАЖ. ЕнергоФест» (м. Нетішин,  Хмельницька область). Неодноразово виборювала найвищі нагороди GRAND PRIX, зокрема, у 2021 році стала володаркою GRAND PRIX Міжнародного фестивалю-конкурсу «Весела Коляда» (м. Миколаїв) та III Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв  «Перлина  Закарпаття» (м. Хуст Закарпатська область).
  • Вадим Петровський – учень 10 класу Мукачівської СШ №16. Юний шахіст, кандидат у майстри спорту, чемпіон та призер чемпіонатів України серед дітей у різних вікових групах, діючий чемпіон України серед дорослих з блискавичних шахів, чемпіон України з блискавичних шахів серед юнаків та дівчат до 18 років.
  • Вадим Радзінcький – учень 10 класу Мукачівської СШ №4. Чемпіон України з велоспорту в парній гонці серед юнаків (12-13 років), чемпіон України в індивідуальній гонці на час серед юнаків, чемпіон України в індивідуальній гонці в гору крос-кантрі. Срібний призер чемпіонату України з крос-кантрі на короткому колі та срібний призер чемпіонату України з велоспорту марафон.
  • Крістіна Стегура – учениця 9 класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №7, активна учасниця Ради старшокласників школи, призерка предметних олімпіад та конкурсів. Захоплюється малюванням, добре вчиться в школі, проявляє ініціативу та креативність у житті класу. Є переможницею різних конкурсів, зокрема у 2021 році зайняла І місце на Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Моя мистецька Україна» (номінація «графіка»), І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях». Брала участь у створенні проєкту «Хімічний кабінет» в рамках ШГБ.
  • Олександр Щерба – учень 8 класу Залужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Має нахил до предметів природничого  циклу. Активний учасник предметних міських олімпіад, де займав призові місця. У квітні 2021 року став переможцем Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН – Юніор Дослідник» у номінації «Еколог-Юніор» та нагороджений дипломом ІІІ ступеня. У жовтні 2021 року прийняв участь у Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи», секція – ботаніка та став фіналістом.
  • Анастасія Яворська – учениця Мукачівської дитячої художньої школи ім. М.Мункачі, стипендіатка Мукачівської міської ради у галузі культури. Анастасія надзвичайно активна, старанна, працелюбна та талановита дівчина. Вона учасниця різних конкурсів та мистецьких заходів. За період навчання має чимало перемог. Зокрема у  2020 році здобула перемогу в обласному конкурсі з графіки «Карпатські контрасти» та нагороджена дипломом  ІІ ступеня. У 2021 році отримала відзнаку ІІІ категорії на Міжнародному конкурсі графіки для дітей та молоді «Карпатське бієнале». Відзначена відзнаками за активну участь в обласному конкурсі живопису ім. Адальберта Ерделі та мистецькому проекті «ART.дамба. Мукачівський антураж».

Голосування відкрите, а його поширення серед друзів, рідних, знайомих чи колег тільки вітається. 

Тож, хто саме разом з Мукачівським міським головою цьогоріч урочисто відкриє головну ялинку міста обирати Вам!

Переходьте за посиланням


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux