Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
«Кішки-мишки» у репертуарі Мукачівського драматичного театру на неділю, 21 лютого
Відділ культури, опубліковано 19 лютого 2021 року о 11:42

Цієї неділі о 17.00 год. на дорослих глядачів у театрі чекає «театр стосунків» або «КІШКИ-МИШКИ», вистава інтрига, вистава-детектив...

Вашій увазі пропонуємо відгук про виставу шанувальниці Мукачівського драматичного театру Оксана Головчук. Впевнені, що після прочитання, Ви захочете завітати до театру!

Без сумніву, коли тобі незнайомий сюжет, то вистава сприймається з більшою цікавістю – кожна фраза і дія відкриває свідомості нову гарячу грань комедії та драми. Але, особливим цей театральний вечір для мене став ще й по іншій причині. Здавалося, що грати було цікаво самим актрисам, трьом головним героїням – Сірануш Матл, Крістіні Мочані та Лілії Приходько. Гарні жінки – гарна гра. Життєвий, не награний азарт, викликаний цілком реальною історією, у якій, звісно, в якості головної гарячої страви – двоє чоловіків… Існували ці білі й пухнасті істоти лише віртуально, але, направду, хіба це щось міняє?! Багата жіноча фантазія розпалює вогнища пристрастей, й диму без вогню, як відомо не буває… 

Все просто – дві сестри, у кожної по чоловікові. Все складно – у стосунках вималювалися аж два «любовні трикутники». І, як гласить народна мудрість –  все твоє таємне, як крихкий Наполеон із заварним кремом, колись покладуть на святковий стіл…  

Тут так багато емоцій, так пронизливо зрозумілі бажання і наступні за ними дії героїнь, що актриси, буквально, ковтками смакують гру, як десерт. А тут є, що грати. Жіночність однієї, харизма інший, загадковість третьої і людська індивідуальність кожної заряджають зал тією необхідною енергетикою, заради якої ми і йдемо у театр. 

Але знаєте, що головне у виставі «Кішки-мишки»? Головне те, що хоча актриси і гортають вишукано чорно-білі світлини любові й зради, враження після того, як клубочок розплутався, залишаються  чисті. Й маємо хеппіенд. Мудре рішення мудрих людей не сіяти зло, аби не проростало. 

За це величезне спасибі актрисам – вони не внесли у свої ролі ні жадібності, ні вульгарності, ні «бабськості». В кожній по-своєму тонко звучить струна материнства. Грають ніжно, легко, розумно.

Сірануш Матл грає жінку, яка, немов діамант, не згорить, навіть, у полум’ї. 

Лілія Приходько  – жінку, яка грає, бо живе, а може й навпаки – живе, бо грає. 

Крістіна Мочані  – ту, у якої все попереду, але вона - молода, сильна й знаюча - напрочуд багато начулася й набачилася. 

Вони всі розумні настільки, аби бути щасливими. Але щасливі вони настільки, наскільки зможуть бути чесними з іншими й самими собою. Щастя – чесність в душі. Любов – чесність в серці.

Ну що, заінтригували?! До зустрічі у неділю.

Початок о 17.00 год.

Вартість квитка 100,00 грн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux