Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Міська бібліотека для дітей пропонує фахові періодичні видання для вчителів
опубліковано 27 серпня 2020 року о 11:23

Міська бібліотека для дітей пропонує огляд фахових періодичних видань для освітян, які щорічно передплачуються за рахунок міського бюджету. На сторінках цих газет та журналів ви знайдете багато корисної для себе інформації, щодо: цікавих творчих підходів до організації освітнього процесу; питань розвитку й виховання дітей дошкільного та шкільного віку; нових форм і методів проведення різних видів діяльності з дітьми; новинок інноваційної теорії і практики в освіті.

До вашої уваги наступні періодичні видання:

- «Англійська мова в початковій школі» - журнал для тих, хто навчає наймолодших. Матеріали до занять, майстерня, новітні методики, поради психологів.

- «Виховна робота в школі» - теорія та психологія виховання; моделі виховних систем, досвід виховання, сценарії свят; нестандартні авторські розробки уроків та позакласних заходів – все це стане в нагоді для класних керівників та організаторів виховної роботи в школі.

- «Вивчаємо українську мову та літературу» - сучасний урок з української – сучасному вчителю-словеснику, новітні технології презентації навчального матеріалу на уроці, нове прочитання відомих текстів, актуальні проблеми українського літературного процесу.

- «Всесвітня література в школах України» - широко висвітлює досвід упровадження новітніх педагогічних технологій, зокрема особистісно орієнтованої методики, викладання літератури як мистецтва слова.

- «Дитина з особливими потребами. Інклюзивна освіта. Дефектологія. Корекційна педагогіка». Журнал допоможе організувати діагностичну, профілактичну, корекційну, реабілітаційну та розвивальну роботу з «особливою» дитиною.

- «Дошкільне виховання» - журнал для педагогів та батьків. Оригінальні зразки найбільш ефективних форм роботи з дітьми, впровадження компетентнісної парадигми освіти, охоплення всіх сфер життєдіяльності та ліній розвитку дитини.

- «Джміль» - розвивальний дитячий журнал для спільного дозвілля малят та їхніх батьків, а також для творчих вихователів дитячих садків і вчителів початкової школи. Він допомагає батькам знайти спільні інтереси з дитиною, організувати цікаве дозвілля для всієї родини, а педагогам – провести нестандартні заняття у дитячому садку та уроки у початковій школі.

- «Позакласний час» - містить матеріали для патріотичного виховання школярів, розробки виховних заходів місяця, годин спілкування, батьківських зборів, дидактичні матеріали для здійснення превентивного виховання, вкладку для клубних працівників.

- «Початкова освіта» - містить передові педагогічні технології, методичні поради, передовий досвід кращих учителів.

- «Початкове навчання та виховання» - містить цікавий дидактичний матеріал ігрового характеру, поради спеціалістів (психологів, логопедів, лікарів, юристів), педагогічні знахідки, досвід учителів-практиків, що дає позитивні результати.

- «Розкажіть онуку» - містить сценарії різноманітних свят, розвиваючі ігри, розмальовки, матеріали до інтегрованих занять, методичні поради для вчителів початкових класів та вихователів дитячих садків.

- «Шкільному психологу усе для роботи» - сучасні методики, інструментарій, досвід професіоналів, документація, практичні матеріали.

Відділ культури Мукачівської міської ради


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux