Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Можливість грантової підтримки для малих, середніх жіночих та сімейних підприємств громади
Відділ економіки, опубліковано 02 травня 2023 року о 13:48

Інформуємо зацікавлених представників малих, середніх жіночих та сімейних підприємств (МСП) громади про початок прийому грантових заявок в рамках Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

До участі запрошуються суб’єкти господарювання,  які мають намір відновити свою діяльність, розширити свій бізнес та/або розвинути нові напрямки бізнесу. Очікується надати до 100 грантів, сума яких становитиме від 10 000 доларів США до 35 000 доларів США.

Мета програми

Програма має на меті підтримати українські малі та середні сімейні і жіночі підприємства — виробників товарів і надавачів послуг. 

Фінансова підтримка надаватиметься на релокацію бізнесу, відкриття нового напрямку бізнесу, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки. 

Результатом грантової діяльності повинно бути  створення та збереження робочих місць, залучення інвестицій, нових клієнтів, збільшення продажів на внутрішньому ринку та/або іноземних ринках.

Умови участі

Заявники повинні бути зареєстрованими українськими приватними підприємствами, фізичними особами-підприємцями або юридичними особами.

Якщо заявник є українським приватним підприємством, його кількість працівників повинна бути меншою, ніж 250 осіб, а річний оборот має бути меншим, ніж 50 мільйонів євро, та/або річний баланс меншим, ніж 43 мільйони євро.

Сімейний бізнес — це бізнес, яким володіють та керують два та більше членів однієї родини; жіночий бізнес — це бізнес, яким володіє одна жінка або декілька жінок (доля володіння більше ніж 50%) та керує жінка.

В межах проєкту не розглядатимуться грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг. 

Як взяти участь?

Процес подання заявок відбуватиметься в один етап. Заявники повинні подати заповнену грантову заявку та деталізований бюджет гранту.

Прийом заявок триватиме до 24 липня 2023 року. Заявки на отримання грантової підтримки приймаються виключно в електронній формі шляхом заповнення аплікації на платформі SUBMITTABLE

Детальна інформація щодо участі, форми заявок та контакти для отримання консультації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux