Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Мукачівська міська бібліотека для дітей знайомить з книжковими новинками від письменниці Франсуази Буше
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 23 лютого 2022 року о 12:05

Франсуаза Буше — французька письменниця, художниця. Авторка та ілюстраторка інтерактивних видань для дітей та підлітків, перекладених 20 мовами світу. Її дотепні видання покликані не тільки привабити юних читачів, а й допомогти зблизити дитячий і дорослий світи. 

Мукачівська міська бібліотека для дітей презентує підбірку новинок від письменниці Франсуази Буше, які ви зможете взяти почитати:  

Франсуаза Буше

«Книжка, яка допоможе полюбити книжки» 

Нарешті мрія всіх батьків здійсниться і дитину не можна буде відірвати від книг! Через що? Через ось цю книжку-помічника всіх небайдужих мам і тат! 

Вона навчить любити книги, навіть тих, хто не любить читати! Автор бестселера Франсуаза Буше приводить такі аргументи на користь читання, до яких ніколи не додумався б жоден дорослий. Але вони такі, що повірте, мета буде досягнута і навіть найвпертіші нечитайки сядуть за книжки, а батьки будуть щасливі! 

Франсуаза Буше

"Книжка, яка зробить тебе

супермегащасливим" 

Чи можуть бути щасливими всі?

Кілька смішних прикладів, наочних порівнянь та найавторитетніших аргументів нашої любої Франсуази Буше, і в читачів не залишиться жодних сумнівів: абсолютно всі створіння на землі можуть бути щасливими, а значить, і вони теж. Так-так! Але, звісно, до того треба спочатку докласти трохи зусиль і неабияк цього хотіти... 

Франсуаза Буше

"Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про любов" 

Ласкаво просимо у радісний і чарівний світ любові! У цьому світі все розквітає й надихає, дивує й змушує серце підстрибувати. Втім, іноді кохання не поспішає... до того ж, його не купиш у крамниці, а щоб почуття тривало довго, доведеться докласти зусиль. Як це — бути закоханим? Скільки триває любов? Стільки запитань та, на щастя, Докторка Лямур із задоволенням розкаже нам геть усе про ЛЮБОВ! 

Франсуаза Буше

"Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про дівчаток і хлопчиків (більше жодних таємниць)" 

Нарешті! Геть уся правда про хлопчиків і дівчаток БЕЗ ЖОДНИХ ТАБУ! Відверті відповіді на складні питання! 

Ця книжка допоможе тобі зрозуміти, про що думають хлопці та дівчата, як легко і просто налагодити стосунки з протилежною статтю, а також, що бути дівчинкою — не краще й не легше, ніж бути хлопчиком, і навпаки. Вирушаємо у подорож до цікавезних знань, вруууум... 

Франсуаза Буше

"Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)" 

Чому батьки такі несучасні? Коли вони припинять цьомати мене на очах у всіх? Та як, врешті-решт, їм вдається бути аж такими уважними, коли йдеться про оцінки та неприбрану кімнату? Дотепно і доступно про найголовніше розкаже авторка книги. 

Формат картинок-замальовок із дотепними підписами, такий зрозумілий і потішний, якнайкраще підходить для того, аби відповісти дитині, чому батьки роблять те, що вони роблять. 

Книги чекають на вас у Мукачівська міська бібліотека для дітей.

На вас чекає заряд гумору, купа корисних (і не дуже) порад, замість серйозних та нудних відповідей – купа веселих малюнків та жартів. А ще приготуйтесь до сенсаційних відкриттів!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux