Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
На фінансування ліфтового господарства виділять понад 3,6 млн. гривень
Управління міського господарства, опубліковано 26 серпня 2021 року о 15:46

Програма відшкодування різниці між затвердженим тарифом та розміром економічно обґрунтованих витрат на утримання ліфтового господарства житлового фонду Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» Рішення «Про затвердження Програми відшкодування різниці між затвердженим тарифом та розміром економічно обґрунтованих витрат на утримання ліфтового господарства житлового фонду Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» прийнято на сесії Мукачівської міської ради. Мета Програми полягає у забезпеченні населення якісними житлово-комунальними послугами відповідно до встановлених нормативів та стандартів, підвищення рівня комфорту проживання населення у їхніх будинках забезпечення дотримання вимог діючого законодавства у сфері послуг з утримання будинків і споруд. Відповідно до рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради №250 від 27 вересня 2011 року «Про ціни (тарифи) на послуги з технічного обслуговування ліфтів», вартість з технічного обслуговування ліфтів встановлена в розмірі 493,30 грн./міс. за обслуговування одного ліфта, або 0,3354 грн. за 1 кв. м. загальної площі квартири (крім квартир першого поверху та нежитлових приміщень у житловому будинку). Дане рішення набрало чинності з 01.10.2011р.

Підприємством, яке надає послуги з організації та виконання технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації у житловому фонді Мукачівської міської територіальної громади надано економічно обґрунтовані розрахунки вартості обслуговування ліфтового господарства, які встановлені в розмірі 1,0 грн. за кв. м. загальної площі квартири (крім квартир першого поверху та нежитлових приміщень у житловому будинку).

Фінансування Програми проводиться за рахунок коштів бюджету Мукачівської міської територіальної громади в сумі 3 651 000, 00 грн. 

Завданнями даної Програми є:

  1. Відшкодування втрат між вартістю, яка затверджена в тарифі та фактичними витратами на виробництво житлово-комунальних послуг суб'єктами господарювання, які здійснюють обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації житлового фонду Мукачівської міської територіальної громади.
  2. Забезпечення населення якісними житлово-комунальними послугами відповідно до встановлених нормативів та стандартів.

Результатом реалізації Програми буде:

  • Зменшення фінансового навантаження на користувачів ліфтів;
  • Підвищення надійності роботи ліфтів та якості надання відповідних послуг.

Своєчасне виконання заходів Програми дасть змогу доступно користуватись мешканцям ліфтовим обладнанням без змін у тарифній сплаті та забезпечити надійність та безпечну експлуатацію ліфтів і ліфтового обладнання, ліквідацію аварійних ситуацій та безперебійну роботу ліфтів.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux