Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
На сесії прийняли рішення про створення "технічної ради"

На черговій сесії Мукачівської міської ради від 28 січня 2021 року депутатами прийнято рішення «Про створення технічної ради з розгляду проєктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності, питань, пов’язаних з видачею технічних умов на приєднання до інженерних мереж та погодження видачі дозволів на проведення земляних робіт при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради»

З метою забезпечення професійного колегіального розгляду й обговорення проектів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності; питань, пов’язаних з видачею технічних умов на приєднання до інженерних мереж та погодження видачі дозволів на проведення земляних робіт, ефективного використання бюджетних коштів, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань інфраструктури керуючись ст.25, ч.1 ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Мукачівська міська рада вирішила:

1. Створити Технічну раду з розгляду проектів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності, питань, пов’язаних з видачею технічних умов на приєднання до інженерних мереж та погодження видачі дозволів на проведення земляних робіт при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради (надалі – «Технічна рада»).

2. Затвердити склад Технічної ради згідно з Додатком 1 до цього рішення.

3. Затвердити Положення про Технічну раду згідно з Додатком 2 до цього рішення.

4. Виконавчим органам Мукачівської міської ради, комунальним підприємствам Мукачівської міської ради до затвердження проектів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності, подавати такі проекти на розгляд до Технічної ради.

5. Визнати таким, що втратило чинність рішення 72 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання від 23.01.2020 №1756 «Про створення технічної ради з розгляду проектів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради», рішення 3 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 22.12.2020 №60 «Про затвердження положення про технічну раду з розгляду проектів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної власності при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради», рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради від 17.03.2020 №112 «Про Комісію з розгляду питань, пов’язаних з видачею технічних умов на приєднання до інженерних мереж та погодження видачі дозволів на проведення земляних робіт» з усіма змінами та доповненнями.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника управління міського господарства Мукачівської міської ради А. Блінова, начальника управління будівництва та інфраструктури Мукачівської міської ради М. Желізника та постійну комісію з питань інфраструктури.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux