Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
На соцзахист мукачівців виділять понад 30,5 млн. гривень
Міська рада, опубліковано 17 грудня 2021 року о 13:22

В бюджеті Мукачівської міської територіальної громади на соціальний захист та соціальне забезпечення на 2022 рік передбачено  30 млн. 511 тис. грн.

На утримання центру надання соціальних послуг Мукачівської міської ради – трохи більше 4 млн. гривень. 

На виплату грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги передбачено 1 млн.  

Для виконання регіональних програм у галузі соціального захисту населення передбачено видатки у сумі 25 млн.  421 тис. грн., з них: 

Програма впровадження молодіжної політики Мукачівської міської територіальної громади – 595 тис. грн. 

Програма оздоровлення та відпочинку дітей Мукачівської міської  територіальної громади на 2022-2024 роки – 198  тис. грн. Даною Програмою передбачено видатки для придбання путівок на оздоровлення дітям пільгових категорій.

Програма «Захисту прав дітей» – 500 тис. грн., кошти по якій будуть спрямовані на придбання подарунків до Міжнародного Дня захисту дітей,  Дня інвалідів, Дня знань, різдвяних та новорічних свят для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування; придбання меблів, комп’ютерної, оргтехніки та іншого обладнання, побутової техніки та інших товарів тривалого вжитку для покращення умов проживання та виховання дітей у дитячих будинках сімейного типу

Програма виплати винагороди Почесним громадянам міста Мукачева – 1,8 млн. -  видатки плануються на виплату щомісячної винагороди громадянам міста, які внесли значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток громади міста, збагачення національної духовної спадщини, за виробничу, благодійну, гуманітарну, наукову і громадську діяльність, та яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Мукачева».

Програма додаткового соціально-медичного захисту жителів Мукачівської  міської територіальної громади – 15  млн. Метою даної програми є соціальна підтримка жителів Мукачівської міської територіальної громади, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, людей похилого віку, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, інших найбільш вразливих категорій населення, у тому числі учасників бойових дій та їхніх сімей. 

Програм організації громадських оплачуваних робіт для молоді у вільний від навчання час на 2022-2024 роки – 60 тис. грн. 

Програми зайнятості населення Мукачівської міської територіальної громади на 2022 -2024 роки – 110 тис. грн. 

Програма організації та проведення суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт для забезпечення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів – 50 тис. грн.

Програма забезпечення прав окремих пільгових категорій громадян з числа жителів Мукачівської міської територіальної громади на пільговий проїзд та пільговий телефонний зв’язок - трохи більше 7 млн. гривень.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux