Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
На засіданні виконавчого комітету затвердили перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку на території Мукачівської громади у 2022 році
Міська рада, опубліковано 11 січня 2022 року о 13:05

Керівники підприємств та установ Мукачівської громади повинні встановити взаємодію із Мукачівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, зобов’язані організувати роботу щодо ведення військового обліку і бронювання відповідно до планів, контролювати виконання громадянами та посадовими особами встановлених правил військового обліку. У 7-денний термін повідомляти Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки про призначення, переміщення і звільнення осіб, відповідальних за ведення військово-облікової роботи. 

Керівники підприємств повинні проаналізувати кваліфікаційні вимоги  до посад на відповідність спеціальностям, які визначені у наказі Міністерства оборони України від 11.10.2021 року №313 «Перелік спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одужання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов’язаних».

Під час прийняття на роботу керівник підприємства чи установи зобов’язаний перевіряти у громадян наявність військово-облікових документів (у військовозобов’язаних – військових квитків або тимчасових посвідчень, у призовників – посвідчень про приписку до призовних дільниць). Прийняття на роботу призовників і військовозобов’язаних здійснюється тільки після взяття їх на військовий облік у РТЦК та СП. 

Керівники підприємств та установ мають забезпечувати повноту та достовірність облікових даних призовників і військовозобов’язаних, за розпорядженням – оповіщувати призовників і військовозобов’язаних про їх виклик у РТЦК та СП і забезпечувати їх своєчасне прибуття. Керівник ЦНАП повинен щомісяця повідомляти Мукачівський районний ТЦК та СП про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ, організацій міста. 

Також здійснювати реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання призовників і військовозобов’язаних Мукачівської міської територіальної громади лише у разі наявності в їхніх військово-облікових документах позначок Мукачівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про зняття з військового обліку або перебування на військовому обліку за місцем проживання та щомісяця надсилати повідомлення про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання призовників і військовозобов’язаних. 

Директору Лікарні святого Мартина в межах компетенції здійснювати контроль за виконанням лікувальними закладами, медико-соціальними експертними комісіями обов'язків, визначених законодавством з питань військового обліку.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux