Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Найкрутіший щоденник, який переплітається з коміксами уже у Мукачівській міській бібліотеці для дітей
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 17 червня 2021 року о 15:39

Мукачівська міська бібліотека для дітей знайомить із новинками. Цього разу - серія “Щоденники Вишеньки” яскрава і цікава, захоплива і креативна!

“Жила-була…

Я ще маленькою пообіцяла собі: якщо раптом заведу власний щоденник, почнеться він саме з цих слів.

Жила-була… я, Вишенька!

Мені десять з половиною років, і я мрію стати письменницею. Я обожнюю розповідати історії, спостерігати за людьми, уявляти їхнє життя та розгадувати таємниці…” 

“Щоденники Вишеньки” здобули популярність по всій Європі й отримали головний приз найпрестижнішого Міжнародного фестивалю коміксів в Ангулемі як найкраща серія книг для дітей. 

Особливості серії:  

  1. Найкраща дитяча серія за версією Міжнародного фестивалю коміксів в Ангулемi.  
  2. Добра і зворушлива детективна історія про мистецтво. 
  3. Книга-натхнення для майбутніх письменників.  
  4. Неперевершені акварельні ілюстрації та загадковий сюжет.  
  5. Книга-щоденник дівчинки.
  • Шамблен Ж. "Щоденники Вишеньки. Завмерлий зоопарк" Том 1 

Вишенька – одинадцятирічна дівчинка, яка живе разом зі своєю мамою і мріє стати письменницею. Її улюблене заняття – спостерігати за людьми, уявляти їхнє життя та розгадувати таємниці. Однією з таких є Мік… Щонеділі цей літній чоловік іде у ліс, узявши із собою великі відра з фарбою. Що він робить там увесь день? І чому такий сумний, коли повертається увечері? Тож як справжній детектив, Вишенька має намір розкрити цю таємницю й починає своє перше розслідування... Чарівна героїня, захоплива пригода, неперевершені ілюстрації… 

  • Шамблен Ж. "Щоденники Вишеньки.Таємнича книга" Том 2 

Вишенька — допитлива й кмітлива дівчинка, яка не уявляє свого життя без різноманітних розслідувань, щоденних нотаток та нових пригод. У першому томі розповідається, як вона разом зі своїми друзями допомогла художнику-анімалісту оживити покинутий зоопарк і вдихнути в нього нове життя. Та вона не залишає свого захоплення й далі проводить розслідування, про що йдеться в другому томі повістей. Цього разу під її пильне око потрапляє одна жінка: щовівторка, рівно о третій годині, вона сідає на один і той самий автобус — і завжди з тією самою книгою в руках... Звичайно, допитлива Вишенька не встоїть перед новим розслідуванням. Хто вона? І чому вона щоразу прямує тим самим маршрутом? Відповіді приведуть нас до міської бібліотеки, де наша дослідниця розкриє таємницю загадкової книги, а разом із нею — й історію життя цієї жінки... Неймовірно чуттєва и зворушліва історія кохання, яка розчулить серця читачів! І як завжди - неперевершені акварельні ілюстрації.

Рекомендуємо цю дивовижну та неймовірну серію книг. Це комікси для істинних поціновувачів пригод, ви просто повинні його прочитати, адже це справжній витвір мистецтва! З'явилися завдяки Українському інституту книги.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux