Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та земельних відносин
Секретаріат ради, опубліковано 21 вересня 2022 року о 12:06

Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та земельних відносин:

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування УПРАВЛІННЮ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ).  
  2. Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей військовій частині А7084.  
  3. Про безоплатне прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади. 
  4. Про безоплатну передачу майна з балансу Комунального некомерційного підприємства «Мукачівська центральна районна лікарня» на баланс Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівської міської територіальної громади». 
  5. Про безоплатну передачу майна військовій частині А7084.   
  6. Про безоплатну передачу майна військовій частині А1047.  
  7. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Мукачівська центральна районна лікарня» на списання та демонтаж аварійних будівель комунальної власності. 
  8. Про закріплення за комунальним некомерційним підприємством «Мукачівська центральна районна лікарня» майна на праві оперативного управління. 
  9. Про включення до Переліку першого типу нерухомого майна комунальної власності та затвердження умов оренди.  
  10. Про розроблення детального плану території по вул. Ужгородська в м.Мукачево. 
  11. Про розроблення детального плану території обмеженої вулицями Зріні Ілони та Шевченка Тараса в місті Мукачево. 
  12. Про розроблення детального плану території обмеженої вулицями Паркова , Духновича Олександра, Дулова Василя в місті Мукачево. 
  13. Про коригування містобудівної документації детального плану території обмеженої вулицями Угрина Мойсея, Горького та річкою Потік в с.Завидово Мукачівської міської територіальної громади з метою зміни цільового призначення. 
  14. Про коригування містобудівної документації детального плану території земельної ділянки по вул.Берегівська, 41А, обмеженої вулицями Берегівська, Герца Юрія, Богуна Івана в м.Мукачево з метою зміни цільового призначення. 
  15. Про надання дозволу на розроблення детального плану території с. Павшино, вул. Аеропортна, 2 Мукачівської міської територіальної громади для проектування та будівництва індустріального парку, об’єктів житлової та громадської забудови. 
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  фермерське господарство «АГРО-СВАЛЯВА».  
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду Савченко Валентині Іванівні. 
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГЕЛУЛАНД». 
  19. Про продовження договору оренди земельної ділянки Громадській організації «СТАБАТ МАТЕР». 
  20. Про продовження договору оренди земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «БУД-ХАУС». 
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «СКАЛ». 
  22. Про надання ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування (оренду). 
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО». 
  24. Про внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з переходом права власності на об’єкт нерухомого майна до товариства з обмеженою відповідальністю  «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ». 
  25. Про припинення права постійного користування на земельні ділянки ТОВ«БАРВА» та передачу в оренду ТОВ «ЗАКАРПАТБУД СЕРВІС».  
  26. Про припинення права постійного користування та передачу в оренду земельної ділянки Мотринець М. М.  
  27. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Рибачук Р.В. 
  28. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Плеша В.В. 
  29. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Медведенко Т. М.
  30. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Козак О.В. 
  31. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Касинець Я.В.
  32. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Немйо М.І.
  33. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Плавайко Ю.Г.
  34. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Гоблик Т.М. 
  35. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Гобрей О.О. 
  36. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення гр. Варваринець С.М. 
  37. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення ТОВ «ЗАКАРПАТБУД СЕРВІС». 
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності ТОВ «ЗАТИШОК БУД». 
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності ТОВ «ЗАТИШОК БУД». 
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності ТОВ «ФРЕЗЕР». 
  41. Про затвердження проекту землеустрою ОСББ «ЖК СУЧАСНИЙ» щодо відведення земельної ділянки в постійне користування зі зміною її цільового призначення. 
  42. Про звільнення від сплати за договорами сервітутного землекористування для розміщення тимчасових споруд (терас). 
  43. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів. 
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Акціонерному товариству «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» регіональна філія «ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ». 
  45. Про внесення змін до деяких рішень Мукачівської міської ради. 
  46. Про надання дозволу на відведення земельної ділянки в користування (оренду) АТ «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ». 
  47. Про визначення переліку земельних ділянок, або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами. 
  48. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для подальшого продажу на земельних торгах. 
  49. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості), що перебувають в постійному користуванні Малого підприємства «УСПІХ». 
  50. Про зміну балансоутримувача майна. 
  51. Про реєстрацію права комунальної власності на нерухоме майно, яке належить Мукачівській міській територіальній громаді. 
  52. Про внесення змін до рішення 28 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 30.06.2022 №825. 
  53. Про проведення інвентаризації земель (надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель). 
  54. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення ПрАТ «МУКАЧІВСЬКИЙ ЗАВОД «ТОЧПРИЛАД». 
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність ТОВ «ТРЕТІЙ КАРАТ» шляхом викупу. 
  56. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Барбово Мукачівської міської територіальної громади. 
  57. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Залужжя Мукачівської міської територіальної громади. 
  58. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Лавки Мукачівської міської територіальної громади. 
  59. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Макарьово Мукачівської міської територіальної громади. 
  60. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Пістрялово Мукачівської міської територіальної громади. 
  61. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Ромочевиця Мукачівської міської територіальної громади. 
  62. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Шенборн Мукачівської міської територіальної громади. 
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки яка перебуває у власності Островської Олесі Степанівни. 
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки яка перебуває у власності Островської Марії Іллівни. 
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки яка перебуває у власності Островського Ростислава Анатолійовича. 
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки яка перебуває у власності Прексти Ельвіри Василівни. 
  67. Про зміну балансоутримувача майна та закріплення його на праві господарського відання. 
  68. Про передачу проектно-кошторисної документації та об’єкту незавершеного будівництва з балансу Мукачівського міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» на баланс Комунального підприємства «Міськводоканал» Мукачівської міської ради. 
  69. Про зміну функціонального призначення нежилих приміщень під житлові квартири. 
  70. Про передачу водопровідних мереж з балансу Мукачівського міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» на  баланс  комунального підприємства «Міськводоканал» Мукачівської міської ради. 
  71. Про передачу об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво каналізаційної насосної станції на розі вулиць Підгородська-Дем’яна Бідного у м.Мукачево».

Ознайомитись з проєктами


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux