Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні "бюджетної" комісії
Секретаріат ради, опубліковано 27 січня 2021 року о 08:54

Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань бюджету та регламенту:

  1. Про затвердження Положення про Громадську раду села (сіл) старостинських округів Мукачівської міської територіальної громади. 
  2. Про внесення змін до рішення 81-ї сесії Мукачівської міської ради 7-го  скликання від 23.07.2020 року № 1956 «Про перейменування Центру надання адміністративних послуг Мукачівської міської ради на відділ «Центр надання адміністративних послуг» Мукачівської міської ради». 
  3. Про  затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців Мукачівської міської ради  (нова редакція). 
  4. Про затвердження звітів про експертно грошові оцінки земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу у власність. 
  5. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти  територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в спільній власності територіальних громад.
  6. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти  територіальних громад сіл Доробратова, Горбка та Негрова, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) відділу освіти Іршавської районної державної адміністрації та зі спільної власності територіальних громад сіл, міста району – Іршавської районної ради.
  7. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв у натуральних показниках бюджетними установами Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік. 
  8. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрямки розвитку на 2022-2023 роки, затвердженої рішенням 3 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 22.12.2020р. № 110 «Про Програму економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрямки розвитку на 2022-2023 роки».
  9. Про внесення змін до рішення 2-ї позачергової сесії  Мукачівської міської ради 8- го скликання від 03 грудня 2020 року №28 «Про здійснення місцевого запозичення до бюджету Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році». 
  10. Про внесення змін до бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік. 
  11. Про заміну сторони договорів з надання послуг з управління будинком, спорудою, житловим комплексом, групою будинків.
  12. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) відділу культури, молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації.
  13. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл Доробратова, Горбка та Негрова, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) сектору культури, молоді та спорту Іршавської районної державної адміністрації. 
  14. Про затвердження Кодексу етики депутата Мукачівської міської ради.
  15. Про створення технічної ради з розгляду проєктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту та благоустрою об'єктів комунальної  власності, питань, пов’язаних з видачею технічних умов на приєднання до інженерних мереж та погодження видачі дозволів на проведення земляних робіт при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux