Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань гуманітарної політики
Секретаріат ради, опубліковано 22 лютого 2021 року о 16:39

  1. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратово, Негрово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  2. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад сіл Доробратово, Горбок, Негрово, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області. 
  3. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратово, Горбок, Негрово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  4. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  5. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівського району» Мукачівської районної ради. 
  6. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  7. Про затвердження актів прийому-передачі нерухомого майна та відповідної документації, придбаного для потреб Н.Давидківської АЗПСМ та Дерценської АЗПСМ. 
  8. Про  зміну назви  Управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради та затвердження  Положення про Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.
  9. Про затвердження Статуту комунального закладу «Мукачівська дитяча школа мистецтв ім. С. Ф. Мартона» Мукачівської міської ради (нова редакція). 
  10. Про затвердження Положення про Мукачівську міську премію імені Олександра Духновича та Персонального складу комісії по присудженню Мукачівської міської премії імені Олександра Духновича (нова редакція). 
  11. Про зміну назви управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради та затвердження Положення про управління соціального захисту населення Мукачівської міської ради. 
  12. Про зміну назви Відділення соціальної допомоги вдома  управління праці та соціального захисту населення  Мукачівської міської ради та затвердження Положення про Відділення соціальної допомоги вдома управління  соціального захисту населення Мукачівської міської ради.
  13. Про внесення змін у структуру, штат та загальну чисельність Відділення соціальної допомоги вдома управління соціального захисту населення Мукачівської міської ради.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux