Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та земельних відносин
Секретаріат ради, опубліковано 18 червня 2021 року о 09:05

Зокрема наступні:

  1. Про надання дозволу на безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров'я, їх нематеріальних активів та відповідних документів Чинадіївської селищної територіальної громади в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівської міської територіальної громади».
  2. Про передачу майна з балансу Мукачівського міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» на баланс комунального підприємства «Міськводоканал» Мукачівської міської ради.
  3. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Міськводоканал» Мукачівської міської ради в новій редакції.
  4. Про визначення балансоутримувача майна.
  5. Про передачу комунального майна.
  6. Про зміну балансоутримувача комунального майна.
  7. Про безоплатне прийняття до комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади майна та виконаних робіт від Благодійної організації «Благодійний фонд «Адвентистське агентство допомоги та розвитку в Україні».
  8. Про затвердження Програми збереження історичного виду фасадів та/або дахів багатоквартирних будинків, що розташовані в межах зони історичного ареалу міста Мукачево, підтримки співвласників багатоквартирних будинків, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у проведенні капітального ремонту спільного майна (фасадів та/або дахів) у багатоквартирних будинках, що розташовані в межах історичного ареалу м. Мукачево на 2021-2023 роки.
  9. Про надання та припинення права постійного користування земельними ділянками на території Мукачівської міської територіальної громади.
  10. Про укладання договорів оренди земель комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади.
  11. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
  12. Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження землевпорядних документацій та передачу земельних ділянок у власність.
  13. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів.
  14. Про відмову в наданні дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження землевпорядних документацій та передачу земельних ділянок у власність.
  15. Про інвентаризацію земельних ділянок.
  16. Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення для підприємницької діяльності, що підлягають передачі у власність шляхом викупу.
  17. Про затвердження звітів про експертні грошові оцінки земельних ділянок, що відчужуються, затвердження ціни та інших істотних  умов договорів купівлі-продажу та про затвердження звітів про експертні грошові оцінки земельних ділянок комунальної власності, яка підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
  18. Про передачу в оренду нежитлового приміщення комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади, шляхом проведення аукціону.
  19. Про реєстрацію права комунальної власності на нерухоме майно, яке належить Мукачівській міській територіальній громаді в особі Мукачівської міської ради.
  20. Про передачу Мукачівському історичному музею комунального майна в оперативне управління.
  21. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Мукачівська центральна районна лікарня» на демонтаж аварійної будівлі комунальної власності.
  22. Про передачу об’єкта нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.
  23. Про передачу об’єкта нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення до Переліку другого типу.
  24. Про внесення змін до рішення 8 сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання «Про розроблення детального плану території обмеженої вулицями Угрина Мойсея, Горького та річкою Потік в с.Завидово Мукачівської міської територіальної громади» від 29.04.2021 №309.
  25. Про скасування рішення 10 сесії Мукачівської міської ради 7 скликання № 155 від 31 березня 2016 року “Про затвердження Положення про порядок  присвоєння поштових  адрес  об'єктам нерухомості у місті Мукачево”.
  26. Про внесення змін до «Програми забезпечення діяльності Мукачівської міської територіальної громади у сфері містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності на 2020 - 2022 роки (в новій редакції)», затвердженої рішенням 6 сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання №272 від 25.03.2021.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux