Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Повідомлення про намір встановлення вузлів комерційного обліку
Управління міського господарства, опубліковано 01 лютого 2022 року о 11:39

Оператор зовнішніх інженерних мереж, комунальне підприємство «Міськводоканал» Мукачівської міської ради, повідомляє про намір встановлення вузлів комерційного обліку за адресами згідно Додатку 1.

Відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 р. № 2119-VIII усі будинки мають бути оснащені вузлами комерційного обліку послуг з постачання питної води.

У зв'язку з цим повідомляємо про намір встановлення вузлів комерційного обліку з постачання холодної води у житлових будинках споживачів послуг КП «Міськводоканал» Мукачівської міської ради.

Встановлення вузлів комерційного обліку для власників (співласників) будівлі буде виконано безкоштовно, відповідно до законодавства, за рахунок коштів «Програми реформування та підтримки водопровідного та каналізаційного господарств на території Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції» затвердженної рішенням міської ради від 17 грудня 2021 р. №693

Відповідно до частини 8 статті 3 Закону України від 22.06.2017 року №2119-VIII “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” - органи місцевого самоврядування згідно із затвердженими відповідно до законодавства програмами можуть приймати рішення про виділення коштів з місцевого бюджету на оснащення вузлами комерційного обліку будівель, які на день набрання чинності цим Законом були приєднані до зовнішніх інженерних мереж, а також на забезпечення охорони вузлів комерційного обліку.

Розмір внесків за встановлення вузлів комерційного обліку не визначається та не нараховується для власників (співвласників) відповідної будівлі, якщо обладнання будівлі здійснено за рахунок коштів місцевого бюджету.

У разі, якщо протягом двох місяців з дня отримання повідомлення власник (співвласники) не повідомив КП «Міськводоканал» Мукачівської міської ради про намір погодити з ним відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку в установленому законодавством порядку, а також у разі якщо власник (співвласники) повідомив про намір погодити відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку в установленому законодавством порядку, але не зробив цього протягом чотирьох місяців з дня повідомлення оператором про намір встановити вузли комерційного  обліку, оснащення будівлі вузлами комерційного обліку здійснює КП «Міськводоканал» Мукачівської міської ради на запропонованих умовах.

Відповідь на повідомлення просимо надавати КП «Міськводоканал» Мукачівської міської ради за адресою м. Мукачево, вул. Духновича Олександра, 103  тел.(050) 101-75-50.

Додаток 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux