Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Позитивна динаміка зменшення порушень в місті
Управління муніципальної інспекції, опубліковано 25 листопада 2020 року о 15:30

За весь період інспектори Управління муніципальної інспекції виконавчого комітету Мукачівської міської ради зафіксували безліч правопорушень, як у сфері благоустрою, так і у сфері паркування. Так, завдяки систематичній наполегливій праці наших інспекторів, статистика правопорушень значно зменшилася. Звісно, ми будемо працювати й надалі для мінімізації правопорушень взагалі. Але на даний час позитивна динаміка є, що і являється показником нашої роботи. Так, здебільшого в центральній частині міста, водії активно використовують паркувальні майданчики, або ж паркують свої автівки з дотриманням Правил дорожнього руху. Не будемо приховувати, що є й порушення, але ми над цим працюємо. Щодо благоустрою: в сезон прибирання домоволодінь (весна-осінь), факти спалювання листя, сміття та ін. значно зменшилися. Так як окрім каральної функції, ми активно втілювали в життя і превенцію - роз‘яснювальні роботи, як в розмові з громадянами особисто, так і в засобах масової інформації та соціальних мережах; майже всі власники помешкань, чи підрядники, які виконують роботи по оновленню фасаду будівель, ремонту даху, ремонту дорожнього покриття на прилеглій території, завдяки роз‘яснювальним роботам щодо отримання відповідного дозволу на складування будівельних матеріалів, встановлення будівельного риштування чи перекриття тротуару-дороги, мають дозволи видані у встановленому порядку. Реклама: безліч вивісок, виносних штендерів та ін. було прибрано чи отримано на їх встановлення відповідний дозвіл. Разом з тим, хочемо зазначити, що за поданням інспекторів управління було демонтовану велику кількість МАФів, що були закинуті чи встановлені без дозволу. 

І на підставі всього вищезазначеного, хочемо прояснити той факт, що зменшення кількості адміністративних матеріалів, що були складені інспекторами задля фіксації правопорушень, вважаємо маленькою перемогою і відмінним показником своєї роботи. 

Повторно закликаємо громадян не порушувати Правил благоустрою міста, а у випадку виникнення ситуацій, які є не повністю зрозумілими, звертатися за телефоном нашої гарячої лінії - 0991232930 для консультації з тих чи інших питань. 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux