Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Про стан дотримання виконавської дисципліни за 2022 рік
опубліковано 26 січня 2023 року о 14:50

На засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради від 24.01.2023 року було заслухано та прийнято рішення «Про стан дотримання виконавської дисципліни у виконавчих органах Мукачівської міської ради за 2022 рік». Інформацію керуючого справами виконавчого комітету Мукачівської міської ради Олександра Лендєла прийнято до відома та вирішено визнати стан виконавської дисципліни у виконавчих органах Мукачівської міської ради в цілому задовільним. 

З метою підвищення рівня виконавської дисципліни та посилення персональної відповідальності за своєчасне і якісне виконання документів відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради надалі проводити випереджувальний моніторинг щодо виконання завдань, визначених документами органів влади вищого рівня, реагування на запити та звернення посадовими особами виконавчого комітету Мукачівської міської ради; проводити спільні наради при керуючому справами виконавчого комітету міської ради з порушниками виконавської дисципліни, на яких розглядати шляхи вирішення проблемних питань; щотижня інформувати міського голову за результатами моніторингу з метою оперативного реагування на виконавську дисципліну підлеглих посадових осіб; вносити пропозиції на розгляд міському голові щодо притягнення до відповідальності, згідно з чинного законодавства України, посадових осіб, які допустили випадки порушення виконавської дисципліни та не забезпечили своєчасне і якісне виконання поставлених завдань.

Відділом контролю та організаційного забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради контролюється стан виконання всіх документів. На контролі у виконавчих органах Мукачівської міської ради знаходиться 146 документів періодичного інформування від органів влади вищого рівня.

Переважна більшість документів знаходиться на контролі в управлінні міського господарства – 31, управлінні соціального захисту населення - 27, відділі економіки - 19, управлінні освіти, культури, молоді та спорту– 15. Саму велику кількість документів опрацьовано з розрахунку на одну посадову особу центром надання адміністративних послуг та управлінням соціального захисту населення.

На постійному контролі знаходиться питання щодо виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації». За 2022 рік надійшло 106 запитів, з них: від юридичних осіб – 41, від фізичних осіб – 38, від громадських організацій – 27 запитів. Своєчасно надано відповіді на 100 запитів на інформацію, 3 запити направлено за належністю відповідно до ч. 3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», у розгляді 3 запитів відмовлено. Загальна кількість питань, розглянутих у запитах, становить – 237.

Питання виконавської дисципліни перебуває на постійному контролі у міського голови, його заступників з питань діяльності виконавчих органів міської ради, начальників виконавчих органів Мукачівської міської ради.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux