Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Протягом 2021 року відбулося 16 засідань комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мукачівської міської ради
Міська рада, опубліковано 20 січня 2022 року о 10:52

У минулому році комісія розглядала питання про заходи щодо забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території Мукачівської громади, про обмежувальні та про встановлення додаткових протиепідемічних заходів, про організацію протипожежних заходів на території громади у літній пожежонебезпечний період, про організацію заходів щодо попередження пожеж, недопущення загибелі і травмування людей, також про організацію протипожежного захисту місць збирання та зберігання врожаю зернових і грубих кормів.

Протягом року на засіданнях комісії ТЕБ та НС розглядали і питання про організацію заходів безпеки та запобіганню загибелі людей на водних об’єктах Мукачівської громади у літній період, про заборону реалізації та використання штучних пластмасових квітів, вінків, корзин в торгівельних закладах і ринках громади, про заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на території громади.

Також питання щодо аварійного стану переїздів на залізничних коліях міста Мукачева, питання про стан пожежної та техногенної безпеки на об’єктах закладів освіти Мукачівської громади. 

За рішенням комісії перевіряли стан питного водопостачання Мукачівської громади, хід підготовки та готовності підприємств, установ та організацій міста, об’єктів життєзабезпечення до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Окрім того, питання про стан вакцинації населення від COVID-19, щодо запобігання та зниження рівня харчових отруєнь серед дітей, про перевірку інформації щодо діяльності дитячого приватного дитячого закладу за адресою: м. Мукачево, вул. Миру 82 та про стан дотримання на території Мукачівської громади вимог правил охорони життя людей на водних об’єктах.

З метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації з працівниками комунального підприємства «Ремонтно-будівельне управління» провели практичне тренування. 20 травня та 17 листопада на території Мукачівської громади провели комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи оповіщення цивільного захисту.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux