Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Схвалено проєкт Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023-2024 роки
Відділ економіки, опубліковано 16 грудня 2021 року о 15:28

Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради схвалено проєкт «Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023-2024 роки». Програма розроблена відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, Постанови Кабінету Міністрів України «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2022-2024 роки», Стратегії розвитку Мукачівської міської територіальної громади до 2027 року та інших законодавчих актів.

У Програмі визначено першочергові цілі та пріоритети на 2022 рік та основні напрями розвитку на 2023-2024 роки.

Метою Програми є забезпечення сталого розвитку громади, створення умов для економічного зростання, підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів, підвищення якості та комфорту проживання мешканців громади, доступності широкого спектру суспільних послуг.

Програма сформована, виходячи з очікуваного наповнення бюджету громади, відповідно до стратегічних напрямків розвитку та завдань місцевих цільових програм. Виконання заходів, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку громади на 2022 рік буде здійснюватись за рахунок реалізації місцевих цільових програм.

В 2022 році передбачено реалізацію 34 місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету громади на загальну суму 284,6 млн. грн.

Обсяг фінансування капітальних вкладень бюджету громади у розрізі інвестиційних проектів у 2022 році передбачено в сумі 86,6 млн. грн.

Повний зміст Програми розміщено на офіційному веб-порталі Мукачівської міської ради. Детальна інформація щодо заходів виконання Програми викладена в цільових галузевих програмах та додатках до даної Програми.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux