Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Сьогодні 21 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань гуманітарної політики
Секретаріат ради, опубліковано 21 грудня 2020 року о 15:31

Депутати розглянули питання порядку денного, а саме:

  • Про визнання такими, що втратили чинність: рішення 11 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 30.06.2011 р. № 222 , рішення 14 позачергової сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 19.09.2011 р. № 293, рішення 16 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 27.10.2011 р. № 332.
  • Про визнання таким, що втратило чинність рішення 42 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 31.05.2013 р. № 844 «Про порядок надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або осіб, яка зобов’язалася поховати померлого».
  • Про затвердження структури та штатної чисельності комунальної установи «Центр громадськості та національних культур» Мукачівської міської ради (нова редакція).
  • Про затвердження Статутів Мукачівських міських комунальних закладів (установ) у новій редакції.
  • Про затвердження Положення про щомісячні стипендії Мукачівської міської ради у галузі культури для обдарованих і талановитих дітей та молоді Мукачівської міської територіальної громади (нова редакція).
  • Про затвердження списку обдарованих і талановитих дітей та молоді Мукачівської міської територіальної громади, стипендіатів Мукачівської міської ради у галузі культури на 2020-2021 навчальний рік (нова редакція).
  • Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади.
  • Про затвердження Положення про шкільний громадський бюджет на 2021 рік.
  • Про перейменування закладів охорони здоров’я та затвердження Статутів закладів охорони здоров’я Мукачівської міської територіальної громади у новій редакції.
  • Про внесення змін до Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань та при наданні спеціалізованої та високоспеціалізованої стаціонарної медичної допомоги мешканцям Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки (нова редакція), затвердженої рішенням 77 сесії Мукачівської міської ради 7 скликання від 23.04.2020р. №1869.
  • Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  • Про затвердження Програми розвитку культури і мистецтв Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  • Про затвердження Програми розвитку освіти Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  • Про затвердження Програми забезпечення прав окремих пільгових категорій громадян з числа жителів Мукачівської міської територіальної громади на пільговий проїзд та пільговий телефонний зв’язок на 2021-2023 роки.
  • Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл, Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) відділу культури Мукачівської районної державної адміністрації.
  • Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) сектору культури Іршавської районної державної адміністрації.
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  • Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) Відділу освіти Мукачівської районної державної адміністрації.
  • Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) Відділу освіти Іршавської районної державної адміністрації.
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  • Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівського району» Мукачівської районної ради.
  • Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад Доробратова, Горбка, Негрова, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Іршавського району» Іршавської районної ради.
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  • Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Завидівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Негрівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Доробратівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Залужанської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Макарівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Пістрялівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Форношської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Ключарківської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  • Про передачу майна Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади в оперативне управління
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Сільський клуб села Форнош Форношської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Будинок культури села Макарьово Макарівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Клуб села Горбок Доробратівської сільської ради Іршавського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Клуб села Негрово Негрівської сільської ради Іршавського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Клуб села Доробратово Доробратівської сільської ради Іршавського району Закарпатської області.
  • Про зміну найменування Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської об'єднаної територіальної громади та затвердження Статуту Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади у новій редакції.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Завидівського дошкільного навчального закладу Завидівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Залужанського дошкільного навчального закладу Залужанської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Ключарківського дошкільного навчального закладу Ключарківської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Макарівського дошкільного навчального закладу Макарівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Барбівського дошкільного навчального закладу Макарівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Пістрялівського дошкільного навчального закладу Пістрялівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Форношського дошкільного навчального закладу Форношської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Доробратівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) загального розвитку Доробратівської сільської ради Іршавського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Негрівського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) загального розвитку Негрівської сільської ради Іршавського району Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) навчально-виховного комплексу «Горбківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Іршавської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) опорного Доробратівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Іршавської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Негрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Іршавської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Завидівської загальосвітньої школи І-ІІ ступенів Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Залужанської загальосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Ключарківської загальосвітньої школи І-ІІ ступенів Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Макарівської загальосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Барбівської загальосвітньої школи І-ІІ ступенів Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Пістрялівської загальосвітньої школи І-ІІ ступенів Мукачівської районної Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Форношської загальосвітньої школи І-ІІ ступенів з угорською мовою навчання Мукачівської районної ради Закарпатської області.
  • Про прийняття у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) Залужанського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Мукачівського району Закарпатської області, та рекомендували винести на розгляд сесії міської ради.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux