Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
У Мукачеві скасовано підвищення плати за навчання та 100% звільнено від оплати на період дії посилених карантинних обмежень та у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 29 березня 2022 року о 10:14

23 лютого на позачерговому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради рішенням №93 «Про скасування та визнання такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради» скасовано рішення від 25.01.2022 року №14 «Про затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади (нова редакція)», що стосувалося підвищення плати за навчання з 01.02.2022 року. Наразі  чинним є рішення від 25.05.2022 року №173, з попередньою встановленою вартістю за навчання.

Зазначимо також, що з лютого поточного року у мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади повністю скасовано плату за навчання у зв'язку із загостренням епідемічної ситуації на території Мукачівської міської територіальної громади та у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні.

22.02.2022 року виконавчим комітетом Мукачівської міської ради прийняте рішення №44 «Про звільнення від плати за навчання у мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади у період дії посилених карантинних обмежень». Згідно з цим рішенням, з 1 лютого по 21 лютого на період дистанційного навчання у мистецьких школах плату за навчання у мистецьких школах було відмінено.

15.03.2022 року, відповідно до Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», виконавчим комітетом Мукачівської міської ради прийнято рішення №73 «Про звільнення від плати за навчання у мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади у період дії воєнного стану на території України» та звільнено від плати за навчання у мистецьких школах з 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

Відповідно до Закону України № 2119-IX від 15.03.2022 року «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», на чергове засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради буде винесено проєкт рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради №73 від 15.03.2022 року, згідно з яким, плату за навчання у мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади скасовано до 25 квітня 2022 року на період дії воєнного стану на території України. 

Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської  ради  буде проведено відповідний перерахунок плати за навчання у  мистецьких школах Мукачівської міської територіальної громади.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux