Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
У Мукачеві відбулося перше засідання молодіжної ради при Мукачівській міській раді
Міська рада, опубліковано 05 лютого 2022 року о 13:38

3 лютого у Палаці культури та мистецтв активна молодь Мукачівської міської територіальної громади, яка увійшла до складу молодіжної ради при Мукачівській міській раді, провела перше засідання. Під час засідання було здійснено відкрите голосування на посаду голови молодіжної ради при Мукачівській міській раді, заступника голови та секретаря молодіжної ради з числа членів молодіжної ради при Мукачівській міській раді. 

За результатами голосування головою молодіжної ради було обрано Михайла Ясевича. представника громадської організації «RedLineUkraine». 

Заступницею голови молодіжної ради стала Дарина Скиба, представниця від громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine». 

Анну Лукшу, представницю від студентської ради Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу призначили секретарем молодіжної ради.

З метою організації роботи та виконання прийнятих молодіжною радою рішень зі складу її членів сформовано колегіальний робочий орган - президію молодіжної ради, до складу якої окрім голови молодіжної ради, заступника голови та секретаря, за результатами голосування увійшли Вероніка Бабій, представниця Мукачівського благодійного фонду «Скеля», Даріус Вантуш, предстаник від жителів Мукачівської міської територіальної громади, Віктор Віктор, представник громадської організації «Ініціативна молодь Мукачева» Тетяна Гичка, представниця від Студентської Ради Мукачівського державного університету. 

Також під час зустрічі було обговорено й ряд інших питань. Зокрема, визначено черговість проведення засідань. Члени молодіжної ради вирішили збиратися кожен перший четвер календарного місяця, а у разі необхідності скликати позачергове засідання. Також погоджено головні питання для розгляду на найближчому засіданні, 3 березня, під час якого першочергово буде обговорено та затверджено план роботи молодіжної ради на 2022 рік та визначено пріоритетні завдання діяльності ради у цьому році. Для цього членам молодіжної ради буде необхідно подати до 21 лютого власні пропозиції для формування плану роботи. 

Вітаємо всіх з початком роботи молодіжної ради при Мукачівській міській раді. Бажаємо всім наснаги, співпраці та взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців для покращення молодіжної політики в громаді!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux