Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
У Мукачеві затвердили план діяльності з підготовки регуляторних актів та графіку проведень відстежень
Міська рада, опубліковано 03 грудня 2020 року о 10:26

Рішення ухвалили на позачерговій сесії Мукачівської міської ради. Відповідно до плану діяльності з підготовки регуляторних актів, у I півріччі 2021 року будуть розроблені акти про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Мукачівської міської ОТГ, про встановлення розмірів ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Мукачівської міської ОТГ. Також підготують регуляторні акти про встановлення розміру ставки туристичного збору та про встановлення ставок зі сплати земельного податку на території Мукачівської міської ОТГ. 

Відповідно до графіка проведення відстежень результативності, у березні 2021 року буде проведено перевірку регуляторного акту Про затвердження положення про порядок зняття з балансу житлово-комунального господарства житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло та передачу їх у власність громадянам, юридичним особам. У квітні-травні 2021 року перевірять результативність регуляторних актів Про встановлення ставок зі сплати земельного податку на території Мукачівської міської ОТГ на 2021 рік, Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців та Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Мукачівської міської ОТГ. 

У червні-липні 2021 року перевірятимуть результативність регуляторного акту Про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів в малих архітектурних формах на території міста Мукачево, у серпні-вересні 2021 року – Про встановлення ставок зі сплати земельного податку на території Мукачівської міської ОТГ на 2021 рік. Також, у серпні-вересні 2021 року перевірять результативність регуляторних актів Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців та Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Мукачівської міської ОТГ. 

У жовтні 2021 року перевірятимуть результативність регуляторного акту Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Мукачеві, у листопаді 2021 року – Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів міста Мукачева у новій редакції.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux