Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
В Мукачеві комісія ТЕБ та НС затвердила обмеження відповідно до "ЧЕРВОНОГО" рівня епідемічної небезпеки

Відповідно до рішення Державної комісії з питань  техногенно-екологічної комісії (протокол №9 від 06.03.2021) на території Закарпатської області встановлено «червоний»  рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Рішенням комісії з питань  техногенно-екологічної комісії та надзвичайних ситуацій Мукачівської міської ради з 00 годин 00 хвилин 08 березня 2021 року на території Мукачівської міської територіальної громади встановлено наступні обмежувальні протиепідемічні заходи, відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, а саме: 

1.1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

1.2. Приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у п. 1.4.

1.3. Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.

1.4. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;

торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;

провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;

виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;

провадження діяльності з надання телекомунікаційних послуг. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність з надання телекомунікаційних послуг, здійснюється за попереднім записом.

1.5. Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів.

1.6. Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів.

1.7. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

1.8. Робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.

1.9. Діяльність непродовольчих ринків.

1.10. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

1.11. Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів (посадки та висадки) автомобільним, залізничним транспортом, крім транзитних перевезень та перевезень:

легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування дітей віком до 14 років;

службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;

пасажирів спеціальними залізничними рейсами у внутрішньому сполученні, рішення щодо яких приймається в кожному конкретному випадку перевізником за заявками обласних державних адміністрацій за погодженням з Міністерством інфраструктури та Міністерством охорони здоров’я, а також у приміському залізничному сполученні за рішенням перевізника, прийнятим за поданням чи за погодженням з обласною державною адміністрацією;

1.12. Забезпечити неухильне виконання завдань і заходів, визначених розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Мукачівської міської ради від 01.03.2021 № 26.

Також, відповідно до затвердженого, на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  (Протокол № 4 від 05.03.2021 року), плану перепрофілізації ліжок для лікування хворих при масовому поступленні хворих на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронаровірусом SARS-CoV-2 у Закарпатській області,  в КНП «Мукачівська ЦРЛ» заплановано розширити  кількість  до 230 ліжок, з яких 25 ліжок інтенсивної терапії.

Просимо дотримуватись карантинних та протиепідемічних  заходів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux