Асоціація шеф-кухарів проводить 5 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Цього разу Форум відбудеться у Мукачеві.
На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.
Спiкери форуму:
Iгор Брагiн - президент асоціації шеф-кухарів України.
- Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
- Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
- Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
- Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
- Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
- Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
- Послужний список включає 20- річну практику і понад 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.
Олексій Повторейко - Віце-президент асоціації шеф-кухарів України, Бренд шеф, Співвласник ресторану «Стейк-хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія», Викладач кулінарної академії.
За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проєкти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача». Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.
Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.
Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.
Микола Люлько - Шеф-кухар ресторану преміум-сегменту «АЛЯСКА». У минулому Бренд-шеф мережі ресторанів «Чорноморка».
Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України. Учасник кулінарного телешоу «Майстер Шеф Професіонали 3″. Ведучий кулінарного каналу на YouTube. Автор проєкту «Герої нашого часу».
Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.
Євген Пластун - Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах
Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.
- Здорова комунікація між департаментами:
- Ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
- Як почути один одного
- Конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення
Контакти оргкомітету:
- +38 (067) 282 63 62;
- +38 (093) 758 23 27;