Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
В «Паланку» пройде Гастрономічний форум
Міська рада, опубліковано 23 липня 2021 року о 14:23

Асоціація шеф-кухарів проводить 5 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Цього разу Форум відбудеться у Мукачеві.

На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.

Спiкери форуму:

Iгор Брагiн - президент асоціації шеф-кухарів України.

  • Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
  • Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.
  • Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
  • Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
  • Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
  • Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
  • Послужний список включає 20- річну практику і понад 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.

Олексій Повторейко - Віце-президент асоціації шеф-кухарів України, Бренд шеф, Співвласник ресторану «Стейк-хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія», Викладач кулінарної академії.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проєкти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача». Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.

Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.

Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Микола Люлько - Шеф-кухар ресторану преміум-сегменту «АЛЯСКА». У минулому Бренд-шеф мережі ресторанів «Чорноморка».

Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України. Учасник кулінарного телешоу «Майстер Шеф Професіонали 3″. Ведучий кулінарного каналу на YouTube. Автор проєкту «Герої нашого часу».

Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Євген Пластун - Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах

Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.

  • Здорова комунікація між департаментами:
  • Ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
  • Як почути один одного
  • Конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Контакти оргкомітету: 

  • +38 (067) 282 63 62; 
  • +38 (093) 758 23 27;

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux