Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Відбулося засідання «бюджетної» комісії
Секретаріат ради, опубліковано 24 лютого 2021 року о 16:18

Напередодні пленарного засідання чергової сесії міської ради, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та регламенту.

Комісія розглянула питання порядку денного:

  1. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратово, Негрово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  2. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад сіл Доробратово, Горбок, Негрово, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області. 
  3. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратово, Горбок, Негрово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  4. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  5. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівського району» Мукачівської районної ради. 
  6. Про безоплатне прийняття майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидово, Залужжя, Ключарки, Макарьово, Пістрялово, Форнош, Барбово у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  7. Про затвердження актів прийому-передачі нерухомого майна та відповідної документації, придбаного для потреб Н.Давидківської АЗПСМ та Дерценської АЗПСМ. 
  8. Про внесення змін до рішення 83-ї сесії Мукачівської міської ради 7-го  скликання від 24.09.2020 року №2016 «Про затвердження графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Мукачівської міської ради, його територіального підрозділу та віддалених робочих місць адміністраторів». 
  9. Про затвердження Програми поліпшення умов несення служби, організації виховного та навчального процесу у військовій частині А1556 на 2021 рік.
  10. Про внесення змін у структуру, штат та загальну чисельність виконавчих органів Мукачівської міської ради.
  11. Про затвердження Положення про юридичний відділ Мукачівської міської ради (нова  редакція). 
  12. Про затвердження передавального акта відділу культури Мукачівської міської ради, що припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради. 
  13. Про внесення змін до «Програми забезпечення діяльності Мукачівської міської територіальної громади в сфері містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності на 2020 - 2022 роки», затвердженої рішенням 69 позачергової сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання №1649 від 05.12.2019 (із змінами). 
  14. Про затвердження Програми благоустрою території Мукачівської міської територіальної громади на 2020-2022 роки в новій редакції. 
  15. Про надання дозволу на замовлення та виготовлення проєктно-кошторисної документації.
  16. Про надання дозволу на списання основних засобів комунального підприємства.
  17. Про уповноваження посадової особи на накладення штрафів за порушення законодавства про працю.
  18. Про затвердження Положення про відділ економіки Мукачівської міської ради (нова редакція).
  19. Про звіт Мукачівського міського голови про здійснення державної регуляторної політики Мукачівською міською радою та виконавчим комітетом Мукачівської міської ради за 2020 рік.
  20. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік. 
  21. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрямки розвитку на 2022-2023 роки, затвердженої рішенням 3 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 22.12.2020 р. № 110 «Про Програму економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрямки розвитку на 2022-2023 роки».
  22. Про затвердження звіту про виконання бюджету Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.
  23. Про внесення змін до бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  24. Про внесення змін до рішення 82 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання «Про вступ Мукачівської міської ради до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст»» від 20.08.2020 №2009.
  25. Про внесення змін до деяких рішень Мукачівської міської ради.
  26. Про затвердження звіту про виконання бюджету Доробратівської сільради/с. Доробратово за 2020 рік.
  27. Про затвердження звіту про виконання бюджету Завидівської сільради/с. Завидово за 2020 рік.
  28. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Залужанської сільради/с. Залужжя за 2020 рік.
  29. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Ключарківської сільради/с. Ключарки за 2020 рік.
  30. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Макарівської сільради/с. Макарьово за 2020 рік.
  31. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Негрівської сільради/с. Негрово за 2020 рік.
  32. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Пістрялівської сільради/с. Пістрялово за 2020 рік.
  33. Про затвердження звіту  про виконання бюджету Форношської сільради/с. Форнош за 2020 рік.
  34. Про надання дозволу комунальному підприємству «Мукачівське кар’єроуправління».
  35. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки в новій редакції.
  36. Про внесення змін до деяких рішень Мукачівської міської ради, і рекомендувала винести їх на засідання чергової сесії міської ради, яка відбудеться у вівторок 02 березня, о 10:00 год.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux