Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Вперше в області майстер-класи від іменитих шеф-кухарів країни
Міська рада, опубліковано 27 липня 2021 року о 15:12

В Мукачеві проходить 5 регіональний гастрономічний форум Асоціації шеф-кухарів України Найуспішніші шеф-кухарі країни приїхали до міста над Латорицею, аби навчити наших кулінарів новинкам світової кухні та поділитися секретами успіху з приготування вишуканих страв. 

Організатори заходу – Мукачівська міська рада, народний депутат України Микола Тищенко. Регіональний гастрономічний форум в Закарпатті проходить вперше, він зібрав таких відомих українських шефів як: Ігор Брагін - президент Асоціації шеф-кухарів України, Олексій Повторейко – бренд-шеф та співвласник ресторану «Стейк-хаус НАЖИВО» , «НАЖИВО Італія», «НАЖИВО Азія», Микола Люлько - шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». 

Саме вони сьогодні протягом дня демонструватимуть свою майстерність на майстер-класах та розкажуть як відкрити ресторан в кризу й без інвестицій, а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів на актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Це вже 5 захід який проводить Асоціація шеф-кухарів України, Ігор Брагін та Олексій Повторейко розповідають, побували в багатьох регіонах, але на такому високому рівні гастрономічний форум проходить вперше, вражає українських шефів не лише організація заходу а й місце проведення – мукачівський замок «Паланок», кажуть вперше їх приймають в такому красивому місці. 

Етно-гастрономічний форум зібрав понад 150 учасників, це не лише місцеві кулінарі а й гості зі Львова та Києва. Захід супроводжувався виступами фольклорних колективів, гості могли насолодитися автентичними композиціями гурту «Руснаки», а також виступами юних обдарувань Мукачівської дитячої школи мистецтв ім. С. Мартона під керівництвом Емілії Васько, дитячого фольклорного колективу «Криниченька» з міста Іршави, народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Ужгород» та музичного гурту «Гудацька тайстра». 

Почесними орденами Асоціації шеф-кухарів України нагородили Мукачівського міського голову Андрія Балогу та народного депутата України Миколу Тищенка. Нагороди також вручили маленькій героїні із Закарпаття Тетяні Тулейдан та переможниці у літньому Чемпіонаті з плавання Ніколь Маніко. До слова усі виручені кошти з форму планують віддати на благодійність.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux