Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Затверджено передавальний акт відділу культури, що припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Відділ культури, опубліковано 03 березня 2021 року о 08:30

У зв'язку з реорганізацією відділу культури Мукачівської міської ради шляхом приєднання, депутатами Мукачівської міської ради затверджено рішення «Про затвердження передавального акта відділу культури Мукачівської міської ради, що припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради». 

Згідно з  рішенням, всі матеріальні цінності відділу культури, передані на баланс та закріплені на праві оперативного управління правонаступника усіх майнових прав та обов'язків - Управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради. А саме: майно, загальною кількістю 64536 (шістдесят чотири тисячі п'ятсот тридцять шість) одиниць на суму - 26 915 836,49 грн. (двадцять шість мільйонів дев'ятсот п'ятнадцять тисяч вісімсот тридцять шість гривень 49 копійок). Балансова (залишкова) вартість, що передана згідно з Актом, становить 15 038 562,50 грн. (п’ятнадцять мільйонів тридцять вісім тисяч п'ятсот шістдесят дві гривні 50 копійок). Позабалансова вартість майна, що передається становить 4 629 350,00 грн. (чотири мільйони шістсот двадцять дев'ять тисяч триста п'ятдесят гривень 00 копійок). За результатами обстеження комісії встановлено, що об'єкти передачі на момент візуального обстеження знаходяться у задовільному стані та придатні для подальшого використання в Управлінні освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

Залишки коштів власних надходжень спеціального фонду в сумі 470 426, 97 грн. (чотириста сімдесят тисяч чотириста двадцять шість гривень  97 копійок) по КФК 1014081 «Забезпечення діяльності інших закладів в галузі культури і мистецтва», що утворилися від здачі в оренду відділом культури Мукачівської міської ради літнього амфітеатру (парку розваг) «Кольорові ліхтарики» перераховано в дохід загального фонду бюджету у зв'язку з втратою цільового призначення.

Голову комісії з реорганізації відділу культури Мукачівської міської ради І.Калій уповноважено подати державному реєстратору передавальний акт та інші необхідні документи для проведення реєстраційних дій в порядку, визначеному чинним законодавством України.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux