Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Затверджено склад комісії для проведення конкурсного добору на посаду керівника Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 06 серпня 2021 року о 18:50

Наказом управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради №181 від 30.07.2021 року затверджено склад конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду директора Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади. 

Відповідно до вимог Закону України «Про культуру», до складу конкурсної комісії входить 9 членів – по 3 представники від органу управління та від трудового колективу (обрані на загальних зборах) та від громадських організацій, які були обрані шляхом жеребкування 

Отже, до складу конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду директора Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади увійшли:

  • від органу управління:

Бортейчук Юрій Юрійович, начальник юридичного відділу Мукачівської міської ради (за згодою);

Калій Ірина Ярославівна, начальник відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради. 

Маджара Оксана Михайлівна, головний спеціаліст відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

  • від громадських організацій:

Бегун-Трачук Лариса Олександрівна, член літературного об’єднання «Рідне слово»

Мойсей Раїса Андріївна, голова Мукачівської громадської організації російської культури «Русский дом» 

Тацак Наталія Василівна, член Мукачівського міського осередку ВГО “Союзу українок” 

  • від трудового колективу:

Глеба Юрій Федорович, директор Мукачівського драматичного театру, заслужений працівник культури України;

Кешеля Маріанна Василівна, директор комунального закладу «Мукачівська дитяча школа мистецтв ім.С.Мартона» Мукачівської міської ради, голова Мукачівської міської організації професійної спілки працівників культури України;

Галай Олександр Юрійович, директор комунальної установи «Центр громадськості та національних культур» голова громадської організації «Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття», радник Мукачівського міського голови.

  • Секретар комісії (без права голосу):

Дулова Аліса Генадіївна, діловод відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради (без права голосу).

Зазначимо, що згідно з наказом, конкурсна комісія з проведення конкурсного добору на посаду директора Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади перше засідання проведе 11 серпня 2021 року об 11.20 год., під час якого розглядатиме документи конкурсантів на відповідність кваліфікаційним вимогам.

Друге (заключне) засідання проходитиме в режимі он-лайн трансляції  12 серпня 2021 року об 11.45 год. у конференц-залі комунального закладу «Палац культури і мистецтв» Мукачівської міської ради. Під час засідання конкурсна комісія проводе співбесіду з кандидатами та заслухає публічні презентації програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, прийме рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування. На засіданні мають право бути присутніми представники ЗМІ та громадськості.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux