Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Звіт відділу інформаційно-аналітичних комплексів Мукачівської міської ради за період з 1 квітня 2020 по 30 червня 2020 року
опубліковано 06 липня 2020 року о 09:16

Відділ у своїй роботі керувався Конституцією України, Законами України, Указами Президента України, розпорядженнями голови облдержадміністрації та рішеннями обласної та міської рад, розпорядженнями Мукачівського міського голови та Положенням про відділ, а також посадовими інструкціями працівників відділу.

         Працівники відділу брали участь у всіх публічних заходах, які готувалися іншими управліннями та відділами виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

         Вказаний період був також позначений значним об’ємом роботи спрямованої на покращення робочих умов та оптимізацію зусиль працівників виконавчого комітету у роботі з комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням.

         Зокрема, враховуючи роль комп'ютерного та технічного забезпечення для роботи Мукачівської міської ради та її виконавчого комітету, відділ інформаційного-аналітичних комплексів виконавчого комітету здійснює інформаційне та технічне обслуговування комп'ютерного, мережевого, периферійного обладнання, та програмного забезпечення виконавчого комітету міської ради.

         Здійснюється підтримка у належному стані функціонування парку комп’ютерної техніки, мережевого та периферійного обладнання, програмного забезпечення структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

         За звітній період працівниками відділу проводилася постійна підтримка стабільного функціонування комп’ютерної техніки структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підтримання в належному стані периферійного обладнання (друкарської техніки, сканерів та ксероксів), обслуговування електронної пошти, обслуговування локальної комп’ютерної мережі, відновлювалися пошкоджені інформаційні ресурси у випадках збоїв та поломок, вдосконалення комп’ютерних систем та підвищення їх потужностей. Також відділом постійно ведеться облік стану та руху комп'ютерної техніки по міськвиконкому.

         Ведеться постійна робота по контролю роботи працівників у системі електронного документообігу АСУД «ДОК ПРОФ3» та навчання новоприйнятих працівників роботі в даній Системі.

         Щотижня подається на розгляд міському голові:

- звіт про функціонування офіційного веб-сайту Мукачівської міської ради та її виконавчого комітету;

- плани робіт відділів/управлінь на тиждень (керівники відділів/управлінь);

- звіт про роботу працівників у системі електронного документообігу АСУД ДОК ПРОФ.

Протягом ІІ кварталу 2020 року продовжувалася робота по впровадженню ArcGIS, створення Геоінформаційного простору міста Мукачево. У зв’язку з цим виникла потреба у закупівлі сучасного серверного обладнання. В результаті закупівлі буде забезпечено безперебійне функціонування ArcGIS (географічна інформаційна система (GIS) для роботи з картами та географічною інформацією).

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», Постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 409 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних», рішення виконавчого комітету від 27.08.2019 № 245 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в новій редакції» протягом І кварталу велася постійна робота над наповнення Порталу відкритих даних (https://data.gov.ua/).

Відповідно до договору від 30 березня 2020 року № 80 протягом ІІ кварталу велася робота по створенню програмного комплексу веб-порталу «Smart City» Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади.

Основною метою Порталу є:

  • інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності;
  • забезпечення постійного, прозорого висвітлення інформації діяльності;
  • оперативне висвітлення подій, планів, діяльності тощо;
  • забезпечення інформування громадськості про місцеві програми розвитку;
  • розміщення проектів нормативно-правових актів для громадського обговорення та прийнятих правових-правових актів;
  • зручний пошук інформації для громадян, суб’єктів господарювання, органів влади та місцевого самоврядування;
  • публікація анонсів про заплановані заходи;
  • живого двостороннього спілкування з громадськістю (отримання і відповіді на звернення громадян, обговорення питань).

Вся робота відділу проводиться під керівництвом міського голови та його заступників у співпраці з представниками управлінь та відділів виконавчого комітету Мукачівської міської ради.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux