Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Орієнтовний перелік питань, які будуть розглядатися на пленарних засіданнях міської ради
опубліковано 22 травня 2023 року о 16:56

Пропонуємо до перегляду та ознайомлення орієнтовний перелік питань, які будуть розглядатися на пленарних засіданнях міської ради:

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Мукачівської міської ради 8-го скликання.
  2. Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей військовій частині А7084.
  3. Про реєстрацію за Мукачівською міською територіальною громадою права власності на об’єкти нерухомого майна, які перебували у власності Дерценської, Доробратівської, Залужанської, Ключарківської, Лавківської, Макарівської, Новодавидівської, Павшинської, Пістрялівської, Форношської, Шенборнської сільських рад.
  4. Про внесення змін до рішення 11 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 30.06.2011 №247 «Про затвердження Положення «Про конкурентний відбір суб’єктів підприємницької діяльності: з оціночної діяльності та розробки цільової документації з відчуження майна комунальної власності та набуття майнових прав».
  5. Про внесення змін до рішення 7 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання «Про затвердження порядку здійснення контролю за використанням та охороною земель комунальної власності, додержанням земельного та екологічного законодавства на території Мукачівської міської ради» від 11.02.2016 №104.
  6. Про врегулювання питань нерухомого майна комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади.
  7. Про реєстрацію права комунальної власності на нерухоме майно, яке належить Мукачівській міській територіальній громаді.
  8. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів.
  9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків та передачу в постійне користування.
  10. Про передачу в постійне користування земельної ділянки 2 державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Закарпатській області.
  11. Про затвердження Програми забезпечення організаційної діяльності міської ради та виконавчого комітету на 2022-2024 роки в новій редакції.
  12. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Мукачівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  13. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  14. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням 19-ї позачергової сесії 8-го скликання Мукачівської міської ради від 17.12.2021 року № 681.
  15. Про внесення змін до Програми капітального ремонту об'єктів Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  16. Про внесення змін до Програми благоустрою території Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.
  17. Про затвердження Програми покриття різниці між встановленим тарифом та вартістю послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що тимчасово застосовується для категорії споживачів «Населення» в період з 01.03.2023 року до закінчення воєнного стану в Україні, КП «Міськводоканал» Мукачівської міської ради.
  18. Про внесення змін до Програми реформування та підтримки водопровідного та каналізаційного господарств на території Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.
  19. Про затвердження Положення про Управління будівництва та інфраструктури Мукачівської міської ради у новій редакції.
  20. Про внесення змін у структуру, штат та загальну чисельність виконавчих органів Мукачівської міської ради.
  21. Про затвердження статуту Мукачівського міського комунального підприємства «Ремонтно-будівельне управління» в новій редакції.
  22. Про зміну балансоутримувача майна та закріплення його на праві господарського відання.
  23. Про закріплення комунального майна на праві оперативного управління.
  24. Про припинення договору оренди комунального майна.
  25. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель вулиць та доріг населених пунктів Мукачівської територіальної громади ММКП «Ремонтно-будівельне управління».
  26. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «СПЕЦБУД МУКАЧЕВО».
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «СПЕЦБУД МУКАЧЕВО».
  28. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «УНІВЕРСАЛ-М».
  29. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «МІКРО».
  30. Про затвердження Бердишеву О.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  31. Про затвердження проекту землеустрою Бердишеву Вадиму Юрійовичу щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
  32. Про визначення переліку земельних ділянок, або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.
  33. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для подальшого продажу на земельних торгах.
  34. Про надання згоди Приватному акціонерному товариству «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
  35. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані».
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває в постійному користуванні Малого підприємства «УСПІХ».
  37. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».
  38. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МАРІАННА».
  40. Про продовження договору оренди земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «ТИСА-СТАР».
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРЕТІЙ КАРАТ».
  42. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельної ділянки Ганбарову П.К.
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Кінч Тетяні Іванівні.
  45. Про передачу в оренду земельної ділянки Сапаровій Г.О.
  46. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лукачу Андрію Андрійовичу, Поповичу Владиславу Васильовичу.
  47. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території по вул. Ужгородська в місті Мукачево».
  48. Про затвердження містобудівної документації «Коригування детального плану території земельної ділянки по вул. Берегівська, 41А, обмеженої вулицями Берегівська, Герца Юрія, Богуна Івана в м. Мукачево з метою зміни цільового призначення».
  49. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території по вул. Лінтура Петра в місті Мукачево».
  50. Про розроблення детального плану території обмеженої вулицями Набережна Незалежності, Валленберга Рауля та Небесної Сотні в м.Мукачево.
  51. Про надання дозволу на розроблення детального плану території с. Павшино, вул. Аеропортна, 2 Мукачівської міської територіальної громади для проектування та будівництва об’єктів військової інфраструктури та оборони.
  52. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Лавківська, б/н в м. Мукачево, з кадастровим номером 2110400000:01:015:0161, площею 0.4 га для будівництва і обслуговування будівель пожежної частини.
  53. Про затвердження містобудівної документації «Коригування детального плану території обмеженої вулицями Угрина Мойсея, Горького та річкою Потік в с.Завидово Мукачівської міської територіальної громади з метою зміни цільового призначення.
  54. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Орос Ірині Анатоліївні.
  55. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Томищ Івану Юрійовичу.
  56. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Гомонай Василю Михайловичу.
  57. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «Автоміст».
  58. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «УКРБУДІННОВАЦІЯ».
  59. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Михайлюк Богдану Богдановичу.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Шолтес Едуарду Еміліховичу.
  61. Про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, що надаються в оренду ПрАТ “ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО”.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Вестінтерпартс».
  63. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення Пинзенику Ярославу Васильовичу.
  64. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «ЕКСПРЕС ТРАНСПОРТ І ЛОГІСТИКА».
  65. Про визначення земельних ділянок для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону та затвердження звітів з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, які підлягають передачі у власність шляхом викупу.
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Товариству з обмеженою відповідальністю «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ».
  67. Про затвердження проекту землеустрою Чепак Марії Василівні щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
  68. Про затвердження Гамор Тетяні Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  69. Про затвердження Петрулинець Тетяні Іллівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  70. Про затвердження Вощепинцю Миколі Миколайовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  71. Про затвердження проекту землеустрою Балаж Борису Борисовичу щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
  72. Про затвердження проекту землеустрою Гузинець Юлії Василівні щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
  73. Про затвердження Білак Ксенії Костянтинівні, Коцовському Андрію Мироновичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  74. Про затвердження Фариничу Руслану Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
  75. Про затвердження Порохнавець Марині Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів.
  76. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «ФРАНЕСКІ».
  77. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) Шпиньовичу Михайлу Михайловичу.
  78. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) Югас Надії Василівні.
  79. Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай), урочище «Станівський потік» на території Залужанського старостинського округу Мукачівської міської територіальної громади.
  80. Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай), урочище «Огород» на території Новодавидківського старостинського округу Мукачівської міської територіальної громади.
  81. Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай), урочище «Лібертини» на території Новодавидківського старостинського округу Мукачівської міської територіальної громади.
  82. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Фроща Ганні Рудольфівні.
  83. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Дешко Надії Юріївні.
  84. Про затвердження передавального акта Мукачівського міського комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Мукачево».
  85. Про затвердження Програми співфінансування капітальних ремонтів багатоквартирних житлових будинків на території Мукачівської міської території громади на 2023-2024 роки.
  86. Про внесення змін до Програми забезпечення діяльності Мукачівської міської територіальної громади в сфері містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності на 2022 - 2024 роки.
  87. Про затвердження Програми покращення якості надання послуг у Мукачівському відділі №1 Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області на 2023 рік.
  88. Про внесення змін до Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби в 27 прикордонному загоні на 2023 рік.
  89. Про внесення змін до Програми підтримки та матеріально-технічного забезпечення Квартирно-експлуатаційного відділу м.Мукачево на 2023 рік.
  90. Про внесення змін до Програми поліпшення матеріально-технічної бази 2 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Закарпатській області на 2023 рік.
  91. Про внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення, поліпшення умов несення служби, організації виховного та навчального процесу у військовій частині А1556 на 2023 рік.
  92. Про внесення змін до Програми експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  93. Про розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Садова, 30 в м. Мукачево, з кадастровим номером 2110400000:01:001:0358, площею 0,6117 га.
  94. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
  95. Про розроблення детального плану території за адресою вул. Сороча, 2 с. Нижній Коропець Мукачівського району, що включає земельну ділянку з кадастровим номером 2122785601:00:000:0001, загальною площею 0,3251 га.
  96. Про затвердження Програми придбання в комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна.
  97. Про включення до Переліку першого типу нерухомого майна комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади.
  98. Про внесення змін до рішення 33 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 31.01.2023 №1001 «Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень y сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Мукачівської міської територіальної громади».
  99. Про включення до Переліку першого типу нерухомого майна комунальної власності та затвердження умов оренди.
  100. Про затвердження тексту Меморандуму-декларації про створення та функціонування Коаліції доброчесних громад та уповноваження Мукачівського міського голови на його підписання.
  101. Про затвердження Програми охорони та збереження культурної спадщини Мукачівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  102. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  103. Про внесення змін до бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  104. Про внесення змін до Регламенту Мукачівської міської ради 8-го скликання.
  105. Про прийняття у 2023 році з бюджету Чинадіївської селищної територіальної громади коштів у вигляді субвенції для надання послуг у сфері інклюзивної освіти.
  106. Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Мукачівської міської територіальної громади у вигляді Іншої субвенції до обласного бюджету Закарпатської області у 2023 році.
  107. Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Мукачівської міської територіальної громади Закарпатської області у вигляді Іншої субвенції до бюджету Чорнобаївської сільської територіальної громади Херсонської області у 2023 році.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux