Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Осіння дератизація
Управління міського господарства, опубліковано 23 жовтня 2021 року о 10:14

Мукачівським міським головою підписане розпорядження "Про проведення осінньої суцільної дератизації на території Мукачівської міської територіальної громади "від 22.10.2021 року № 374.

Відповідно до комплексу Плану заходів з профілактики лептоспірозу в Закарпатській області, згідно ст. 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», враховуючи рекомендації Мукачівської філії державної установи «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» №572/08-09 від 05.10.2021, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено:

1. Забезпечити проведення заходів з дератизації:

1) Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради - в дошкільних закладах, загальноосвітніх школах, позашкільних установах на території Мукачівської міської територіальної громади;

2) КНП «Мукачівська ЦРЛ» та іншими закладами охорони здоров'я на території Мукачівської міської територіальної громади - в закладах охорони здоров’я;

3) Мукачівському міському комунальному підприємству «Чисте місто» - на міському сміттєзвалищі;

4) Мукачівському міському комунальному підприємству «Ремонтно-будівельне управління» - в парках, скверах, кладовищах та набережних річки Латориця, Коропецького каналу та на інших підпорядкованих територіях в межах Мукачівської міської територіальної громади.

2. Оплату за проведення дератизаційних робіт Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради, Мукачівському міському комунальному підприємству «Чисте місто», Мукачівському міському комунальному підприємству «Ремонтно-будівельне управління» провести за рахунок коштів згідно кошторису видатків.

3. Відділу розвитку об'єднання співвласників багатоквартирних будинків управління міського господарства Мукачівської міської ради провести інформування ТОВ «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «НАВІБУД»» та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків міста щодо необхідності проведення заходів з дератизації у підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux