Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Перелік проєктів рішень, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та земельних відносин
Секретаріат ради, опубліковано 18 грудня 2020 року о 15:57

  1. Про затвердження звітів про експертно грошові оцінки земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу у власність.
  2. Про визначення земельних ділянок для продажу на земельних торгах та виготовлення документації із землеустрою. 
  3. Про відмову в наданні дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження землевпорядних документацій та передачу земельних ділянок у власність.
  4. Про внесення змін до Програми забезпечення діяльності Мукачівської міської територіальної громади в сфері містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності на 2020 - 2022 роки, затвердженої рішенням 69 позачергової сесії 7-го скликання №1649 від 05.12.2019 (зі змінами).
  5. Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення для підприємницької діяльності, що підлягають передачі у власність шляхом викупу.
  6. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області. 
  7. Про продовження з Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області договору оренди вбудованих нежитлових приміщень, розташованих в будинку № 3 по вул. Штефана Августина в м. Мукачево.
  8. Про продовження з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Закарпатській області договору оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Мукачево, вул. Беляєва Павла космонавта, 8.
  9. Про надання та припинення права постійного користування земельними ділянками на території Мукачівської міської територіальної громади.
  10. Про укладання договорів оренди земель комунальної власності Мукачівської міської територіальної громади.
  11. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
  12. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів.
  13. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади.
  14. Про внесення змін до рішення 11 сесії Мукачівської міської ради 6 скликання «Про затвердження Положення «Про конкурентний відбір суб’єктів підприємницької діяльності: з оціночної діяльності та розробки цільової документації з відчуження майна комунальної власності та набуття майнових прав» від 30.06.2011р. №247.
  15. Про внесення змін до рішення 7 сесії  Мукачівської міської ради 7-го скликання «Про затвердження порядку здійснення контролю за  використанням та охороною земель комунальної  власності,  додержанням  земельного  та  екологічного законодавства на території Мукачівської міської ради.» від 11.02.2016 р. № 104.
  16. Про надання дозволу на списання основних засобів комунального підприємства.
  17. Про реорганізацію Управління комунальної власності та архітектури Мукачівської міської ради.
  18. Про передачу на баланс транспортних засобів.
  19. Про передачу транспортних засобів в тимчасове користування.
  20. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл, Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) відділу культури Мукачівської районної державної адміністрації.
  21. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів культури територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) сектору культури Іршавської районної державної адміністрації.
  22. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  23. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери культури, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  24. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) Відділу освіти Мукачівської районної державної адміністрації.
  25. Про затвердження актів прийому-передачі майна закладів освіти територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова, що перебуває в оперативному управлінні (оренді або в іншому праві користування) Відділу освіти Іршавської районної державної адміністрації.
  26. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  27. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської  територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів сфери освіти, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  28. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівського району» Мукачівської районної ради.
  29. Про затвердження актів приймання-передачі майна, нематеріальних активів та документів територіальних громад Доробратова, Горбка, Негрова, що перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Іршавського району» Іршавської районної ради.
  30. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Доробратова, Горбка, Негрова у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів. 
  31. Про безоплатне прийняття майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів із спільної власності територіальних громад сіл Завидова, Залужжя, Ромочевиці, Макарьова, Барбова, Пістрялова, Ключарок та Форноша у комунальну власність Мукачівської міської територіальної громади та затвердження актів по прийому-передачі майна бюджетних установ та закладів медицини та охорони здоров’я, їх нематеріальних активів та відповідних документів.
  32. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Завидівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  33. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Негрівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  34. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Доробратівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  35. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Залужанської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  36. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Макарівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  37. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Пістрялівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  38. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Форношської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  39. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна, активів та зобов’язань Ключарківської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.
  40. Про передачу майна Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади в оперативне управління.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux