Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Результати засідання архітектурно-містобудівної ради від 15 листопада 2021 року
Управління міського господарства, опубліковано 19 листопада 2021 року о 11:00

На засіданні архітектурно-містобудівної ради 15.11.2021 року розглянуто проект детального плану розміщення кварталу житлової забудови обмеженого вулицями Угрина Мойсея, Горького та річкою Потік у с.Завидово Мукачівської міської територіальної громади.

Головний архітектор проекту містобудівної документації Зазулич С.І. представив на розгляд планувальну організацію та розвиток території. За функціональним використанням зазначена територія передбачається для розміщення житлової та громадської забудови. Рекомендована поверховість будинків – до 3 поверхів включно. Проектом передбачено будівництво житлових будинків зблокованого типу за рахунок реконструкції існуючої будівлі. 

На вільній частині земельної ділянки запроектовано 12 індивідуальних житлових будинків, будівлю торгівлі, інженерні будівлі та споруди необхідні для обслуговування нової забудови. На перспективу сусідня земельна ділянка визначена, як територія виробничої забудови (розміщення сонячної станції). За результатами розгляду вирішено схвалити проект детального плану території з урахуванням рекомендацій та зауважень. Відділу архітектури та містобудування управління міського господарства Мукачівської міської ради доручено провести процедуру громадських слухань проекту детального планування для врахування громадських інтересів у відповідності до чинного законодавства.

Обслуговуючим кооперативом «Комфорт-Таун» презентовано ескізні наміри коригування детального плану території по вул. Коцаки в місті Мукачево для будівництва та обслуговування багатоквартирної житлової та громадської забудови. Проектною пропозицією визначені етапи поточної та перспективної забудови житловими будинками 5-7-9 поверхів. Представлена транспортно-пішохідна схема з визначеним розмежуванням пішоходів та автотранспорту. Рекомендовано особливу увагу при проектуванні приділити об’єктам інженерної інфраструктури КНС, ТП, ГРП провести обрахунок навантаження комунальних мереж.

Розглянуті та схвалені звернення про надання містобудівних умов і обмежень для проектування на наступні об’єкти: «Реконструкцію житлового будинку та господарської будівлі під медичний заклад за адресою вул.Толстого Льва,12 в м. Мукачево»; «Реконструкцію власної житлової квартири №5 в існуючих лінійних розмірах фундаменту по вул.Миру, 3» «Реконструкції житлової квартири №8 за адресою вул. Пушкіна Олександра, 30 в межах лінійних розмірів фундаментів у плані»; «Реконструкцію квартири за адресою м.Мукачево пл.Кирила і Мефодія, 15А»



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux