Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Тривають візити до релокованих суб’єктів господарювання громади
Відділ економіки, опубліковано 15 вересня 2022 року о 16:50

У ході продовження візитів до релокованих суб’єктів господарювання, які перемістили свої потужності на територію громади, представники відділу економіки Мукачівської міської ради відвідали ряд суб’єктів господарювання.

Зокрема, відвідали підприємство ТОВ «Капелоу», яке перемістилося з м. Київ. Основним видом діяльності підприємства є виробництво підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування для складських приміщень, впровадження ефективних рішень з автоматизації складів в Україні та Європі. У серпні 2021 року KAPELOU отримало почесну національну премію рейтингу «Вибір Країни». Наразі на виробництві задіяно 10 працівників, також підприємство активно веде пошук досвідчених фахівців та планує збільшити їх чисельність.

Відвідали також ТОВ «НОРІС», яке релоковане з м. Харків, займається виробництвом ветеринарних препаратів, кормів, кормових добавок та інших виробів, аксесуарів для тварин. Наразі на виробництві задіяно 10 працівників.

ТОВ «Ч.Е-ІНДАСТРІ ГРУП» перемістилося з міста Запоріжжя та займається виробництвом металоконструкцій, центрифуг та іншого обладнання для добувної промисловості. CH.E-INDUSTRY GROUP виробляє гірничо-збагачувальне обладнання, пропонує готові комплексні технологічні рішення від стадії розробки проекту до запуску в експлуатацію, повне сервісне обслуговування устаткування по обезводненню, згущуванню, розділенню рідких і твердих речовин, класифікації, очищення і повторного використання промислових відходів і стічних вод з впровадженням комплексної автоматизації виробництва. Наразі до роботи підприємства в громаді задіяно 5 працівників.

Також серед релокованих суб’єктів господарювання і ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АЛКОМ», яке перемістило виробництво з м. Київ. Підприємство займається виготовленням медичного текстилю, бандажів та інших виробів медичного призначення. До роботи підприємства залучено наразі 15 працівників. 

ТОВ «ПРОФІЦЕНТР КВІТКА» яке також розпочало свою роботу у м. Мукачеві, здійснивши релокацію з м. Київ, займається реалізацією будівельних матеріалів та інструментів.  Компанія «Квітка» є одними з лідерів на ринку електричних, бензинових будівельних та садових інструментів, зварювального обладнання, садової техніки, ручного інструменту, засобів індивідуального захисту, витратних матеріалів, запчастин. Наразі, в громаді відкрито шоурум, в якому представлено зразки продукції, яку реалізує підприємство. До роботи компанії на території нашої громади залучено 5 працівників.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux