Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
У Мукачеві планують затвердити нове Положення про щорічну премію у галузі культури та мистецтв
Управління освіти, культури, молоді та спорту, опубліковано 15 листопада 2021 року о 11:59

Відповідне рішення планують розглянути на наступній сесії Мукачівської міської ради.

Положення визначає порядок надання щорічної премії Мукачівської міської ради «За ініціативу, творчість і педагогічний пошук у галузі культури та мистецтва» творчим працівникам і педагогам закладів культури і мистецтв Мукачівської міської територіальної громади.

Загальна сума передбачена на виплату премій становить 28 тисяч гривень. Кошти на виплату Премії та фінансування видатків, пов'язаних з нагородженням лауреатів Премії повністю забезпечує міський бюджет.

Зазначимо, що згідно Положення право на отримання Премії мають викладачі мистецьких шкіл, учні яких зайняли призові місця у конкурсах різних рівнів: міжнародних, всеукраїнських та обласних, викладачі мистецьких шкіл, учні яких посіли призові місця в учнівських олімпіадах різних рівнів, викладачі мистецьких шкіл, які мають розробки навчально-методичних посібників, засобів навчання, методичних рекомендацій, авторських навчальних програм, факультативів тощо, керівники творчих колективів та індивідуальних виконавців, колективи/вихованці яких зайняли призові місця у конкурсах різних рівнів: міжнародних, всеукраїнських та обласних, сценаристи та режисери-постановники вистав, програм загальноміських масових заходів, автори культурно-мистецьких проєктів, активні учасники концертних програм міських, обласних та всеукраїнських та інші працівники закладів культури і мистецтв Мукачівської міської територіальної громади, результати творчої діяльності яких спрямовані на виховання підростаючого покоління, сприяння розвитку всіх жанрів мистецтва, впровадження інновацій тощо.

Окрім того, щорічно присуджується шість Премій у номінаціях: «Естетичне виховання підростаючого покоління» (4) та «Реалізація творчого потенціалу» (2).

Подані кандидатури обговорюються та затверджуються на рейтинговій основі радою відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради до 15 вересня відповідного календарного року.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux