Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань координції дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству
Управління соціального захисту населення, опубліковано 29 вересня 2021 року о 13:48

28.09.2021 року у сесійній залі Мукачівської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Мукачівської міської ради В. Іванчо відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми. В даному заході прийняли участь працівники управління соціального захисту населення, психолог кабінету «Довіра» КНП Мукачівської ЦРЛ, представник КНП «ЦПМСД Мукачівської міської територіальної громади», начальник Мукачівського РВ 1 філії Державної установи «Центр пробації», заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної вторинної правової допомоги, заступник керівника апарату Мукачівського міськрайонного суду в Закарпатській області, головний спеціаліст відділу дошкільної та позашкільної освіти управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради, начальник сектору дільничих офіцерів поліції відділу превенції Мукачівського районного управління поліції ГУ НП в Закарпатській області, підполковник поліції, заступник начальника служби у справах дітей Мукачівської міської ради, начальник сектору взаємодії з громадянами Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області, капітан поліції, інспектор з протидії домашнього насильства Ужгородського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області, капітан поліції та старост старостинських округів Мукачівської громади, на які покладаються функції із здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.

На порядку денному засідання були розглянуті наступні питання:

  1. Інформування щодо внесення змін у законодавство.
  2. Про стан міжвідомчої співпраці, взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми та території Мукачівської ТГ.
  3. Здійснення аналізу та моніторингу роботи проведеної суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за підсумками 9 місяців 2021 року.
  4. Про проведення інформаційних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми (до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux