Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
За два роки інспектори управління муніципальної інспекції винесли більше 13 тисяч постанов на водіїв-порушників
Управління муніципальної інспекції, опубліковано 23 вересня 2020 року о 15:10

Та склали 1390 адмінпротоколів за порушення правил благоустрою та 158 приписів щодо порушення розміщення зовнішньої реклами 
Загалом за два роки завдяки роботі Управління муніципальної інспекції до міського бюджету надійшло понад 1,9 мільйонів гривень. За період роботи управління, муніципали опрацювали 303 письмові та 1103 усні звернення громадян. Інспектори забезпечили оперативне реагування на 2361 виклик з виїздом групи швидкого реагування на місця за зверненнями громадян. 
За порушення правил благоустрою міста Мукачева складено 1390 адміністративних протоколів та виписано 1539 письмових звернень щодо усунення виявлених порушень, з рештою громадян проведено бесіди. Інспектори склали 158 приписів щодо усунень порушення розміщення елементів зовнішньої реклами без відповідних дозволів із зазначенням вимоги виготовити відповідні дозвільні документи або в добровільному порядку демонтувати рекламу. 
Також муніципалами було проведено контроль, щодо законності розміщення елементів зовнішньої реклами та складено 48 рапортів по виявленню безгосподарної реклами. Інспектори відділу паркування винесли 13084 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які порушили правила зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на території міста. 
Працівники інспекції постійно проводили роботу по виявленню та припиненню неправомірного розповсюдження рекламної продукції, розклеювання рекламних матеріалів на парканах, стовпах та спорудах. Інспектори проводять роботу з приватними підприємцями щодо здійснення прибирання прилеглої території та дотримання правил благоустрою міста Мукачева. Спільно з представниками Національної поліції здійснювалися вечірні рейди з метою перевірки дотримання правил торгівлі алкогольними напоями та профілактики правопорушень у вечірній час неповнолітніми. З продавцями та власниками магазинів та кафе проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо недопущення даних правопорушень. 
Щорічно, інспектори управління здійснювали заходи по забезпеченню дотримання правил благоустрою та правил паркування під час проведення масових заходів, серед яких «Червене вино», «Різдвяна зіронька», «Водохреща», «Варишська палачінта», «Смарагдові витоки», «Огинь і мнясо», «Варишське пиво», «День святого Мартина» та багато інших. Також проводять роботу по виявленню та припиненню незаконної торгівлі під шляхопроводом по вулиці Томаша Масарика, Петра Чайковського та в інших мікрорайонах міста, проводиться превентивна робота та контроль за дотриманням жителями Мукачівської ОТГ карантинних заходів. Окрім того, проводилися рейди по заборонні паління листя, сміття та недопущення створення сміттєзвалищ та з приводу правил утримання домашніх тварин на території Мукачівської ОТГ.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux