Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Звіт відділу інформатизації та зв`язків з громадськістю Мукачівської міської ради за квітень-червень 2020 року
опубліковано 08 липня 2020 року о 07:00

Відділ  у своїй роботі керується Конституцією України, Законами України, Указами Президента України, розпорядженнями голови облдержадміністрації та рішеннями обласної та міської рад, розпорядженнями міського голови та Положенням про відділ, а також  посадовими інструкціями працівників відділу.

          З метою всебічного та об’єктивного висвітлення всіх аспектів діяльності органів місцевого самоврядування  відділ координує та контролює виконання міської Програми висвітлення діяльності та розробки програмного забезпечення Мукачівської міської ради на 2020-2022 роки.  Невід`ємною частиною роботи відділу є виготовлення та трансляції інформаційних повідомлень про діяльність міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб в аудіовізуальних засобах масової інформації, що знаходить позитивний відгук у широких кіл громадськості.

         У звітний період працівники  відділу продовжували приділяти  значну  увагу висвітленню діяльності та відповідних нормативно правових актів, органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах загальнонаціонального карантину, а згодом і адаптивного карантину через призму ситуації, яка склалася в Мукачівській міській об’єднаній територіальній громаді.

Оперативне висвітлення рішень комісії ТЕБ і НС Мукачівської міської ради, роботи КНП «Мукачівська центральна районна лікарня», медичного Центру «Сім`я», штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території Мукачівської ОТГ   продовжувало посідало чільне місце в роботі відділу протягом квітня-червня 2020 року, всебічно інформуючи  підприємства, установ та організацій, мешканців Мукачівської ОТГ про діяльність міської влади та невідкладні заходи, які потрібно здійснювати в умовах пандемії коронавірусу.

Відділ брав активну участь у координації та висвітленні роботи управлінь та відділів Мукачівської міської ради, Центру громадськості та національних культур з відзначення важливих державних свят та подій, передбачених розпорядженнями Мукачівського міського голови А.Балоги, які проводили  з відповідними обмеженнями, однак широко висвітлювалися  у ЗМІ. Зокрема  це стосується виконання розпоряджень міського голови  «Про заходи у зв`язку з Днем пам`яті жертв політичних репресій», «Про відзначення у місті Мукачеві у 2020 році  Дня пам`яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», «Про відзначення в Мукачівській міській об`єднаній територіальній громаді 24-ї річниці Конституції України  та 75-ї річниці входження Закарпаття до складу України» тощо.

Організовувалися та висвітлювалися заходи до 34-ї річниці найжахливішої техногенної катастрофи в історії людства, а саме аварії на Чорнобильській атомній електростанції, 159-ї річниці з дня перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі, День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні, Дня вишиванки тощо.

Звітній період був позначений дуже важливими подіями в житті Мукачівської міської об`єднаної територіальної громади, а саме: відкриття найбільшого в нашому краї Палацу культури та мистецтв та сучасного діагностичного центру лікарня святого Мартина (поліклініка). Дані події відбувалися за участі голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова та народних депутатів і були широко висвітлені зусиллями працівників відділу в засобах масової інформації.

Відділ в своїй роботі зосереджував увагу громадськості на інших важливих питаннях, зокрема відкриттю у Мукачеві сучасного Інклюзивно-ресурсного центру, презентації електронної системи «Моя школа», облаштуванні багатофункціональних спортивних майданчиків у міських школах, реконструкції та будівництву спортивно-ігрових майданчиків у мікрорайонах міста, відкриттю пам`ятника захисникам Вітчизни іншим питанням, які хвилюють громаду та потребують їхнього висвітлення.

         За вказаний період відділ оперативно реагував на найважливіші події, які відбувалися у нашому місті, краї та країні, максимально використовуючи для цього можливості друкованих та електронних ЗМІ, соціальних мереж та телебачення, намагався повною мірою виконувати покладені на нього обов`язки, творчо підходити до виконання завдань.     

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux