Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
30 червня 2021 року відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини
Служба у справах дітей, опубліковано 01 липня 2021 року о 11:38

Порядок денний засідання:

  1. про розв'язання спору, що виник між батьками щодо способу участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею того з батьків, хто проживає окремо від неї;
  2. про визначення місця проживання та реєстрації дітей;
  3. про стан виконання матір'ю батьківських обов'язків по відношенню до 5 власних малолітніх дітей;
  4. розгляд звернення неповнолітньої щодо неналежного виконання батьками відносно неї своїх обов'язків;
  5. про надання дозволу для здійснення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти.

На засіданні були присутні заявники, батьки та їх представники. За рішенням комісії доручено службі у справах дітей  підготувати проєкт рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради щодо визначення 2 батькам, які проживають окремо від дитини, способу їх участі у її вихованні та спілкуванні з нею; у зв'язку з необхідністю уточнення  обставин, 2 заяви про визначення місця проживання та реєстрації дітей за місцем  проживання одного з батьків, розглянути на черговому засіданні комісії.

По третьому питанню порядку денного, з метою захисту права дітей на виховання в сімейному оточенні, маму зобов'язано влаштувати 2 дітей до дошкільного закладу та 1 дитину до школи, надано певний термін для покращення умов утримання дітей; рекомендовано службі у справах дітей взяти дітей на облік; управлінню соціального захисту населення розглянути можливість надання соціальних послуг сім'ї.

З метою прийняття об'єктивного рішення щодо вжиття заходів до батьків, які неналежно виконують обов'язки стосовно власної дитини, доручити службі у справах дітей вивчити причини та обставини звернення неповнолітньої та розглянути дане питання на наступному засіданні комісії.

Здійснення правочину стосовно майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, погоджено з заявниками. Рекомендовано службі у справах дітей підготувати проєкт відповідного рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради. 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux