Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Блокування зарплати вчителям: освітяни та працівники галузі культури Мукачева звернулись до голови ОВА щодо зриву роботи «бюджетної» комісії
Міська рада, опубліковано 31 березня 2023 року о 12:24

Голові Закарпатської обласної державної адміністрації Микиті В.Ф.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Звертаємось до Вас, як не лише до керівника області, а також, як до голови обласної організації партії «Слуга народу» з приводу систематичного ігнорування представниками вашої політичної сили засідань постійної комісії з питань бюджету та регламенту Мукачівської міської ради, що зриває прийняття вкрай важливих рішень пов'язаних з підтримкою обороноздатності країни, забезпеченням сталої роботи освітньої сфери та розв'язання важливих питань життєдіяльності нашої громади.

Хочемо Вам нагадати, що минулого року, на підтримку оборони, для наших військових з героїчної 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, територіальної оборони, прикордонників, поліції, рятувальників - Мукачівська міська рада виділила 502 млн грн, що в рази більше ніж всі решта громад області разом узяті. А вже з початку цього року ще 139 мільйонів гривень.  

Ми не сумніваємось в тому, що всі члени обласної організації політичної партії «Слуга народу» та Ви, як її керівник на Закарпатті, повністю поділяєте нашу позицію, що підтримка захисників залишається пріоритетом номер один для всіх та кожного в Україні, до нашої Перемоги. 

Так само як забезпечення стабільної виплати зарплат вчителям, які в надскладних умовах продовжують навчати наших дітей, є моральним та особистим обов'язком всіх, хто до цього причетний. 

А ті, хто думає інакше та намагається зірвати подальшу підтримку військових та силовиків у розмірі 200 млн грн, виплату зарплат вчителям на суму 14 млн грн та інші важливі рішення для однієї з найбільших громад Закарпаття – працює в інтересах ворога.

Саме тому, ми переконані, що дії представників «Слуги народу» в  Мукачівській міській раді, по зриву роботу бюджетної комісії та самої міської ради, є лише ознакою політичної незрілості та нерозумінням власної відповідальності в цей найважливіший для країни історичний період, а не свідомим саботажем.

Ми впевнені в тому, що Ви, як великий поборник інтересів країни та Закарпаття з’ясуєте причини блокування частиною Ваших однопартійців роботи бюджетної комісії та зробити все можливе, щоб ніщо не заважало єдності народних обранців в роботі Мукачівської міської ради, яка спрямована на подальшу підтримку захисників України, сталу роботу всіх критично важливих сфер та розвиток нашої громади.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux