Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Майже 3,5 млн. витрачено на обладнання для закладів культури і мистецтв
Міська рада, опубліковано 07 жовтня 2020 року о 12:27

На модернізація матеріально-технічної бази закладів культури і мистецтв за останні 5 років в Мукачеві виділено  3 млн. 367 тис. грн.

За ці кошти було придбано:

- музичні інструменти та інвентар  (скрипки (в комплекті: футляр, смичок, каніфоль, мікропідстройка), баян, стійка під хай-хед, палички барабанні, педаль для бас-барабану, пластик для тома та малого барабану, пластик для бас-барабана, набір тарілок, майстрові ксилофони, баритон горни, тенор, альт горн, тенор тромбон, корнет, флейти, бас-гітари, класичні гітари, струни для гітар, піаніно Ronich цифрове фортепіано ROLAND F140RCB, цифрове піаніно YAMAHA Clavinova CLP-635B з блоком живлення тощо — загальна вартість 547 тис.  грн.

- сценічні костюми (українські костюми та взуття; сценічні костюми для народних танців (віночки, хустинки, блузки, спідниці, корсетки, фартухи, взуття; сценічні костюми для хорових колективів, стилізовані сучасні костюми для хореографічних колективів та індивідуальних виконавців, балетні пуанти) на загальну суму 493 тис. грн.

- художній інвентар (стелажі, подіуми для натурщиків, планшети, підвідсвітки для академічного рисунку, мольберти, деревяні рамки та скло до них), витрати складають 74 тис.  грн.

- комп'ютерну та оргтехніку, мультимедійне обладнання (комп'ютери, ноутбуки, операційні системи, принтери, багатофункціональні пристрої (принтер, сканер і копіювальний апарат), проектори, проекційні екрани, фотоапарат, проектори та проекційні екрани, музичні центри, відеоапаратура) на загальну суму — 421 тис. грн.

- світлове та звукове обладнання (прожектори, драйвери до озвучувальної апаратури, мікшерний пульт, рековий цифровий мікшер на 18-входів Behringer XR18, кабельна фурнітура, звукові системи, лазерні прожектори, дим-машина, акустичні системи, магнітоли, колонку Вoombox, субвуфери, виїзне звукове обладнання на загальну суму 696 тис. грн. 

- меблі: стільці розкладні, стільці “Ретро”, спеціальні стільчики до клавішних інструментів (роялів, фортепіано), банкетки, табурети, стелажі, офісні крісла, бібліотечні кафедри, книжкові стелажі та полиці, столи, дивани та крісла, шкільні меблі. Загальна сума придбаного склала 329  тис. грн.

- інші предмети і матеріали: електроводонагрівачі, стрічкові штори, ламбрикени, килимові покриття (в т.ч. для сцени),  порохотяги, шуруповерти, циркулярний насос, вентилятори, холодильник, праски, фени, зварювальні апарати, водонагрівачі, безконтактні термометри, люстри та електролампочки, тощо. Загальна сума придбаного склала 161 тис.  грн.

- для клубних закладів та бібліотек-філій сіл Мукачівської міської ОТГ, придбано комп'ютерну техніку, зокрема 6 ноутбуків Dell Inspiron, 1 монітор TFT SAMSUNG, 1 комплект Genius KM-210, 1 системний блок Comel Intel, програмну продукцію Microsoft Windows 10 та БФП Canon i-SENSYS MF3010. Загальна сума придбаного склала 128  тис.  грн.

- для окремих закладів також придбано: засоби пожежогасіння (вогнегасники, кошму, сокири), а також виділено кошти на технічне обслуговування вогнегасників на загальну суму 48 тис. грн.

З метою забезпечення безпеки, можливості відображення поточної ситуації в режимі реального часу та усунення надзвичайних ситуацій на початковому етапі здійснено:

- поточний ремонт систем автоматичної пожежної сигналізації  у Центрі культури і відпочинку “Паланок”, центральній бібліотеці, хоровій школі хлопчиків та юнаків, загальна вартість 205 тис. грн.

- встановлення охоронної сигналізації та системи відеоспостереження у дитячій школі мистецтв №1 ім. С. Мартона, Мукачівській дитячій школі мистецтв №2, Мукачівській дитячій художній школі ім. М.Мункачі, Мукачівському драматичному театрі, Центрі культури і відпочинку “Паланок”, загальна вартість 263 тис. грн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux