Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Закарпатської області
Відділ ведення Державного реєстру виборців, опубліковано 03 березня 2021 року о 16:30

12 червня 2020 року Кабінетом міністрів України прийнято розпорядження № 712-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Закарпатської області.

А 17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла постанову №360 “Про утворення та ліквідацію районів”.

Згідно з вищенаведеними документами, зокрема в Закарпатській області утворено 6 районів та 69 територіальних громад

Зокрема до Мукачівської територіальної громади з адміністративним центром в Мукачеві включено наступні населені пункти — Барбово, Горбок, Дерцен, Доробратово, Завидово, Залужжя, Ключарки, Лавки, Маркарьово, Негрово, Нижній Коропець, Нове Давидково, Павшино. Пістрялово, Ромочевиця, Форнош. Шенборн — всього 18 населених пунктів.

У зв'язку з цим 26 січня 2021 року Центральна виборча комісія прийняла постанову № 24 “Про заходи щодо забезпечення виконання вимог Закону України "Про Державний реєстр виборців" у зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою України, утворенням та реорганізацією районних державних адміністрацій”.

В Державному реєстрі виборців записи про виборців, адреса реєстрації яких була в межах вищевказаних сіл, тепер будуть централізовано віднесені до повноважень відділу ведення ДРВ Мукачівської ради, у зв'язку з чим Центральна виборча комісія здійснила низку заходів  щодо приєднання відповідних населених пунктів.

Отже, виборці, адреса реєстрація яких знаходиться в межах Мукачівської територіальної громади, мають можливість особисто звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців Мукачівської міської ради (приміщенні ратуші, каб. 77) для перевірки своїх даних в Реєстрі та в разі необхідності подати заяву щодо зміни виборчої адреси, персональних даних та включення до Реєстру, маючи при собі документи, що підтверджують особу — паспорт громадянина України, ІД картку, тимчасове посвідчення громадянина Україн,

У зв'язку з карантинними обмеженнями виборець може звернутись до відповідного відділу ведення Державного реєстру виборців онлайн через "Особистий кабінету виборців" на сайті Держаного реєстру виборців www.drv.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux