Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Рішенням виконкому збільшено фінансову допомогу нашим захисникам України

Рішенням виконавчого комітету Мукачівської міської ради 05.09.2022 року затверджені програми на підтримку Збройних сил, громадського порядку та цивільного захисту:

  1. Про внесення змін до Програми забезпечення профілактики злочинності, правопорядку та безпеки на території Мукачівської міської територіальної громади на 2022 рік. Програмою передбачено фінансування поточного та капітального ремонту адмінбудівлі підрозділу поліції на суму 5 млн. гривень. Загальні обсяги фінансування Програми зі змінами становлять 11 млн гривень.
  2. Про внесення змін до Програми поліпшення умов несення служби, організації виховного та навчального процесу у військовій частині А1556 на 2022 рік (нова редакція). Програмою передбачено надання додаткового фінансування на суму 50 млн. гривень для військової частини А 1556. Заходами передбачено закупівлю речового майна, спорядження, інженерного та спеціального технічного майна, безпілотних літальних апаратів, медичного майна, засобів зв’язку, комп’ютерної техніки,  оптичних приладів, засобів захисту, оргтехніки, електрообладнання та інших матеріально-технічних  засобів. Загальний обсяг фінансування Програми із змінами становить  – 317 млн  600 тис. грн.
  3. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань для виконання мобілізаційних заходів на 2022 рік у новій редакції. Програмою передбачено надання фінансування для Закарпатського обласного центру комплектування та соціальної підтримки на суму 2 млн.грн. для придбання інструментів та комплектувальних виробів і деталей для ремонту всіх видів обладнання; придбання автозапчастин та послуг з технічного обслуговування автомобілів; придбання паливно-мастильних матеріалів; придбання обладнання для встановлення системи контролю доступу.
  4. Про внесення змін до Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у 27 прикордонному загоні на 2022 рік. Програмою передбачено надання додаткового фінансування на суму 3 млн. 500 тисяч гривень  для закупівлі комп’ютерної та оргтехніки, меблів, програмного забезпечення,  холодильного обладнання, обладнання для відеоспостереження, засобів зв’язку та засобів захисту. Загальні обсяги фінансування Програми із змінами становлять 19 млн. 500 тис. гривень.
  5. Про внесення змін до Програми поліпшення матеріально-технічної бази  2 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Закарпатській області на 2022 рік. Програмою передбачено надання додаткового фінансування для 2 пожежно-рятувального загону Мукачівського управління ДСНС на суму 2 млн гривень.

Кошти будуть спрямовані на закупівлю рятувального та захисного обладнання, форменого одягу для рятувальників, придбання комп'ютерної техніки, автозапчастин та паливно-мастильних матеріалів Загальні обсяги фінансування Програми зі змінами становлять 6 млн. гривень.





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux