Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Відповідно до Стратегічного плану Центральної виборчої комісії на 2020 – 2025 роки одним із стратегічних напрямків діяльності Комісії визначено технологічну модернізацію
Відділ ведення Державного реєстру виборців, опубліковано 30 вересня 2022 року о 12:48

Відповідно до Стратегічного плану Центральної виборчої комісії на 2020 – 2025 роки одним із стратегічних напрямків діяльності Комісії визначено технологічну модернізацію, що передбачає спрямування зусиль ЦВК на цифровий розвиток, цифрові трансформації та цифровізацію виборчих і референдумних процесів та їх адміністрування.

У зв’язку з цим ще у жовтні 2021 року Комісія схвалила створення Єдиної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи ЦВК, яка  повинна об’єднати з урахуванням вимог виборчого та референдумного законодавства автоматизовані інформаційні системи та забезпечити єдину платформу і шляхи її подальшого розвитку. Своєю чергою ефективне впровадження такого складного високотехнологічного проєкту потребує створення окремого структурного підрозділу.

Разом з тим згідно з відповідним рішенням Рахункової палати Комісії запропоновано, зокрема, оптимізувати структуру та чисельність Служби розпорядника Державного реєстру виборців з метою уникнення дублювання окремих функціональних повноважень з відповідними структурними підрозділами Секретаріату Комісії і додаткових бюджетних витрат на оплату праці залучених осіб. 

Відтак, з метою посилення функціональної спроможності та системного розвитку ЦВК як органу адміністрування виборів та розпорядника ДРВ, забезпечення виконання стратегічних цілей, спрямованих на впровадження  інноваційних технологій у виборчий процес, усунення дублювання функцій структурних підрозділів Секретаріату Комісії, відповідальних за підтримку функціонування ІТ-інфраструктури та забезпечення її кібербезпеки, проведення оптимізації структури Секретаріату ЦВК, Комісія внесла зміни до його штатної структури.

Так, Комісія ліквідувала низку управлінь та відділів. Натомість у складі Секретаріату будуть утворені деякі нові підрозділи. Зокрема, управління інновацій та цифрової трансформації й управління адміністрування та захисту інформації.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux